- 19 Mayıs 2020
- 48.082
- 216.382
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.121
Simdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardanGünüm nasıl geçti... Biraz evimin hanımı oldumBeyimden önce kalkıp akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım sonra güzeel bir kahvaltı hazırladım. Markete gidip geldik yine bulaşık yıkayıp yemek yaptım Film izledik, birazdan da uyucaz
Emin misiniz?Günüm nasıl geçti... Biraz evimin hanımı oldumBeyimden önce kalkıp akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım sonra güzeel bir kahvaltı hazırladım. Markete gidip geldik yine bulaşık yıkayıp yemek yaptım Film izledik, birazdan da uyucaz
Temizliğe elini sürmez ama yemek hazırlıyor benim herif. Arkasından koşturuyorum. 2 saatlik iş çıkarıyor mutfakta, yoksa.Simdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardanyemek yap bulasık yikaa bu döngu sinir bozucu hele ki esinde sen bunlari yapiyoken telefonuyla oynuyosa daha da sinir bozucu
Aynen ben hic sokmuyorum mutfaga yapacağı yemegede diyip isyan etmeyeyim diyeTemizliğe elini sürmez ama yemek hazırlıyor benim herif. Arkasından koşturuyorum. 2 saatlik iş çıkarıyor mutfakta, yoksa.
Emin misiniz?
5 yıldır birlikteyiz, birlikte de yaşadık. Şimdi kısıtlı görüşüyoruz ve benim evim diye elini sürdürtmedimSimdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardanyemek yap bulasık yikaa bu döngu sinir bozucu hele ki esinde sen bunlari yapiyoken telefonuyla oynuyosa daha da sinir bozucu
Insallah degismez definocum5 yıldır birlikteyiz, birlikte de yaşadık. Şimdi kısıtlı görüşüyoruz ve benim evim diye elini sürdürtmedimTelefonda değil bilgisayarda oynuyordu benimki de ama benim ısrarımla
Ondayken de o bana yemekler hazırladı. Birlikte yaşadığımızda da hep ya birimiz ya da birlikte hazırladıkNormal zamanda kahvaltılar ondadır zaten Ben seviyorum yemek yapmayı ya, evlenince o da sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye koysa yeter bana
Selamsss, özlediniz mi beni hı? Biliyosunuz ki ben evliyim
Hahshahs olsun ben bu hayattaki en onemli vasfimi dolu bos her yerde belirtmek istedim de ondan yazayim dedim, ust mertebeye cikiyom oyle
Hahahahaha yorumlara daldım oku okı gitmediler cıcegım,
Guzel ve yorucu geciyor kuzumHahahahaha yorumlara daldım oku okı gitmediler cıcegım,
Geldim ♥
Nasıl geciyor tatilin anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?