Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ooo M MrsDelfino hanım gelmis seri like atıyor günunuz nasıl gecti hanimefendi

Günüm nasıl geçti... Biraz evimin hanımı oldum Beyimden önce kalkıp akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım sonra güzeel bir kahvaltı hazırladım. Markete gidip geldik yine bulaşık yıkayıp yemek yaptım Film izledik, birazdan da uyucaz

Simdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardan yemek yap bulasık yikaa bu döngu sinir bozucu hele ki esinde sen bunlari yapiyoken telefonuyla oynuyosa daha da sinir bozucu

Emin misiniz?

Simdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardan yemek yap bulasık yikaa bu döngu sinir bozucu hele ki esinde sen bunlari yapiyoken telefonuyla oynuyosa daha da sinir bozucu
Temizliğe elini sürmez ama yemek hazırlıyor benim herif. Arkasından koşturuyorum. 2 saatlik iş çıkarıyor mutfakta, yoksa.

5 yıldır birlikteyiz, birlikte de yaşadık. Şimdi kısıtlı görüşüyoruz ve benim evim diye elini sürdürtmedim Telefonda değil bilgisayarda oynuyordu benimki de ama benim ısrarımla

Ondayken de o bana yemekler hazırladı. Birlikte yaşadığımızda da hep ya birimiz ya da birlikte hazırladık Normal zamanda kahvaltılar ondadır zaten Ben seviyorum yemek yapmayı ya, evlenince o da sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye koysa yeter bana

Insallah degismez definocum biz 7. Yılimzda evlendik

Hahahahaha yorumlara daldım oku okı gitmediler cıcegım,
Geldim ♥
Nasıl geciyor tatilin anlat
Guzel ve yorucu geciyor kuzum çocuklu hayat nasılmış uygulamali ögrendim yani deniz kum hersey güzel hic bitmesn diyosun ama 1 günümüz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…