- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.141
Tadını cikar sonra yeniden yemek yap utu yap kısmına gececeksın hayatınGuzel ve yorucu geciyor kuzumçocuklu hayat nasılmış uygulamali ögrendim yani deniz kum hersey güzel hic bitmesn diyosun ama 1 günümüz kaldı
Ahsfghhd iyi seyirler o zaman kuzumTadını cikar sonra yeniden yemek yap utu yap kısmına gececeksın hayatın ♥ muge anlı da bir konu varmıs bugun baya dikkatımı cektı onu okudum.vıdeoyu buldum uyumadan ızlıycem.
Her gun artık şaşırmam diyorum ama gene de sasırıyorum
İyi geceler regencım Allah rahatlık versinAhsfghhd iyi seyirler o zaman kuzumaklına mukayyet ol izlerken ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler
Katip seni kıskandımÇocuk? Bende iki kız var.
Niye?Katip seni kıskandım
2 kız çocuğuna sahipsin çünkü
Çocuğun var mı?2 kız çocuğuna sahipsin çünkü
var oğlum var. Ama böyle birden çok kız çocuğuma sahip olanlara imrenerek bakarım ❤Çocuğun var mı?
Allah sağlıklı ömür versin.var oğlum var. Ama böyle birden çok kız çocuğuma sahip olanlara imrenerek bakarım ❤
Hangi konu yangin?Tadını cikar sonra yeniden yemek yap utu yap kısmına gececeksın hayatınmuge anlı da bir konu varmıs bugun baya dikkatımı cektı onu okudum.vıdeoyu buldum uyumadan ızlıycem.
Her gun artık şaşırmam diyorum ama gene de sasırıyorum
Ahahshshsfgj
Evet erken yatmasın, 1 gram uyku ile dolaşsın.Ahahshshsfgjerken yatma bidaha rencide oldun diye cok korktuk günaydnlar herkese kizlar
bencillllllllllAhahshshsfgjerken yatma bidaha rencide oldun diye cok korktuk günaydnlar herkese kizlar
Evet erken yatmasın, 1 gram uyku ile dolaşsın.
Kucuk cocuk yanarak ölmüş cıcegım o konuHangi konu yangin?
Ayy kuzum cok uzuldum o cocuga. Bugun de agzim acik kaldi. Hala acikKucuk cocuk yanarak ölmüş cıcegım o konu
Aılesı manyakmıs galiba yorumlarda oyle diyor. Videoda kadın telefındaydı pek anlamadımAyy kuzum cok uzuldum o cocuga. Bugun de agzim acik kaldi. Hala acik
Manyaklar yemin ediyorum. Bugunku yayini izle mutlaka.
Bugun cok beter. Kanim dondu resmen.Aılesı manyakmıs galiba yorumlarda oyle diyor. Videoda kadın telefındaydı pek anlamadım
Bugunku yayını da izlemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?