Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Cocuk yangından once mı ölmüş onla ilgili bısı oldu mu Cledyanacıgım
Ayy kuzum manyaklar hepsi. Kadin tam gerizekali ne dedigi de anlasilmiyor. Kanser etti herkesi. Yok agzinin icinde geveleyip durdu sunepe. O kadar sinir oldum ki. Ruyamda gordum ayagina milleti keklemeye calisiyor.
Insallah diger cocuklari alirlar ellerinden. Bir suru komsusu baglandi telefona. Onlar anlattikca neler neler cikti ortaya.

Ne olmuş, hastanedeyim.
Ayy kuzum bir tane 9 yasinda cocuk yanginda ölmüş. Ama cocugun oncesinde annesi ve uvey babasi tarafindan olduruldugu dusunuluyor. Oldurulup evde yangin cikarildigi oyle gizlendigi dusunuluyor. Uvey baba dovuyormus cocuklari. Cocugun kardeslerinin ifadeleri boyle uvey babam dovdu dustu bir daha kalkmadi demisler. Cocugun annesi tam bir mal. Ben ruyamda gorduydum cocugumun olecegini diyor. Kadin cinayeti ruyasinda gormus gibi hikayelestirerek anlatiyor. Sevgilisini koruyor. Yangindan iki gun once gittikleri bir doktora da oglumuz oldu demisler.
Anlatinca anlasilmiyor pek oyle boyle değil.

Bazı karıların doğurunca bir tarafları acımıyor galiba.

Dun gece izleyince videoyu ıns konu komsu dahil olur demıstım oh canıma degsın
Kadın sence hasta mı peki yoksa numara mı yapıyor, dun tek konusmasını ızledıgımde ben numara yapıyor demıstım kendı kendime?

Koca delisi galiba.

Bence hasta değil numara yapiyor. Sevgilisini koruyor. Ben dun pek izlememistim ama kadin dun telefonda baya bagirarak net konusuyor bugun tuhaf hallere girdi. Kekeleyip duruyor. Eski kocasinin sesini duydukca tip tip hallere girdi. Komsular cocuklari dovuyorlardi diyor. Asla diyor. Ölen cocuk altina isemis. Cocugu soguk suyla yikamis cocuk bagirinca dovmusler komsu elinde sopayla evi basmis napiyosunuz siz diye. Kadin eblek eblek tüp yoktu diyor. Ayyy tam cildirmalik. Bide komsulara yalanci demezler mi.

Kadinin kocasi kadinin arkasiyla sevgili olmus. Kadin da o kadinin eski sevgilisi ile sevgili olmus agahajajArkadasi olan kadin da aslinda baska biriyle evli
Ooo ohhh kim kime dum duma. Çocukları alsın devlet, nelerine gerek çocuk.

Soguk suyla mi offf ıskence bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…