- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.181
Merak ettim baktım şimdi bende.Dun gece izleyince videoyu ıns konu komsu dahil olur demıstım oh canıma degsın
Kadın sence hasta mı peki yoksa numara mı yapıyor, dun tek konusmasını ızledıgımde ben numara yapıyor demıstım kendı kendime?
Benim kafam artık dünyayı kaldırmıyor.Merak ettim baktım şimdi bende.
Ay herşey ortada.
Kadın rüyayı anlatırken aslında neler olduğunu anlatıyor.
Sinirlerim bozuldu akşam aksam
Kadın hasta sanırım.Benim kafam artık dünyayı kaldırmıyor.
Kesinlikle ruya oldugunu dusunmuyorum bende. Yaptıgı seyleri anlatıyorMerak ettim baktım şimdi bende.
Ay herşey ortada.
Kadın rüyayı anlatırken aslında neler olduğunu anlatıyor.
Sinirlerim bozuldu akşam aksam
Başım çatlıyor.Kızlar hi
Neden, hasta mısınBaşım çatlıyor.
Başım her hafta en az bir gün düzenli olarak çatlar. Doktora gittim, çok kansızsın dedi. İlişki sonrası da çok zonkladığını söyledim. Mr çektirmemi istedi ama devlet hastanesi haftalar sonrasına randevu veriyor mr için.Neden, hasta mısın
Malesef, ultrason mr hemen cektıremıyosun.Başım her hafta en az bir gün düzenli olarak çatlar. Doktora gittim, çok kansızsın dedi. İlişki sonrası da çok zonkladığını söyledim. Mr çektirmemi istedi ama devlet hastanesi haftalar sonrasına randevu veriyor mr için.
Tatilden döndüğümde özel hastane deneyeceğim. İlişki sonrası hayvan gibi kafa zonklaması iyi değilmiş.Malesef, ultrason mr hemen cektıremıyosun.
Al randevunu sen, gelince gıt.
Ilkkez duydum ılıskı sonrası bas agrısını ve o bas agrısının iyi olmadıgınıTatilden döndüğümde özel hastane deneyeceğim. İlişki sonrası hayvan gibi kafa zonklaması iyi değilmiş.
1 yıldır vardı o kadar önemsememiştim. Haber çıktı böyle. Kadın benim durumumdaymış. Beyin kanaması geçirmiş ilişki sonrası.Ilkkez duydum ılıskı sonrası bas agrısını ve o bas agrısının iyi olmadıgını
İnsallah tertemiz cıkar sonuçların
Allah korusun ya, getirme aklına boyle seyler.1 yıldır vardı o kadar önemsememiştim. Haber çıktı böyle. Kadın benim durumumdaymış. Beyin kanaması geçirmiş ilişki sonrası.
Zaten ayda bir yapıyoz, gümbürtüye gitcez.Allah korusun ya, getirme aklına boyle seyler.
Ama mutlaka git mr cektır
Yuhh yaa ne sacma sapan seyler yazmisAhaha benim siteye girmediğim hafta Cavidan geri gelmiş
Edit: Kendisini de bu şekilde kibledim
Tıklamadım cıcegım konuyabenneyanginlargordum gördün mü konuyu sizofren bir toplum olduk çıktık onüne gelen bdv de sacmaliyor ya
Aynen komikte degil sacma sapan bisiTıklamadım cıcegım konuya
Sevmiyorum boyle komik olmayan fakelerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?