- 30 Mart 2009
- 14.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.808
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.201
Yok yok bu aralar durgun buralarGeyikleri kaciriyorum surekli, hep bi konusmanin sonunda yetismisim gibi bir his vareee ne var ne yok gencler
Neden ki? Herkes iyi mi?Yok yok bu aralar durgun buralarçok bisey kacrmamıssındr
Lexa elektra banli digerleride bdv de takıliyolarNeden ki? Herkes iyi mi?
Bdv de yeni konular var cıcegım delfı zaten Gunlerdır yok, kızlarında sesi yok.Lexa elektra banli digerleride bdv de takıliyolarbenneyanginlargordum kuzum nerede bizimkiler topik çok sakin sadece 1 sayfa geride kalmisim yani
O zaman soralım kızlar sıkıldınz mı topikten nerelerdesinizBdv de yeni konular var cıcegım delfı zaten Gunlerdır yok, kızlarında sesi yok.
Topicten sıkıldılar mı acaba?
Etiketle boyle gormeyebılırler.O zaman soralım kızlar sıkıldınz mı topikten nerelerdesiniz
Tamam aklma gelnleri etketledimEtiketle boyle gormeyebılırler.
Bazen bıldırım gitmiyor, bana da gelmiyor
Hanı ayol agagagagaTamam aklma gelnleri etketledim
SelamssssO zaman soralım kızlar sıkıldınz mı topikten nerelerdesinizC Calcifer Cledyana M MrsDelfino E ebrydlts astrojurnal Feminas
Ama eskisi degil topigimizSelamssss
Ben bugun geldim bir ara.
Buralardayim.
Sayfanın yarısı banlı biraz da ondanAma eskisi degil topigimizbi giremesem 15 sayfa ilerletmek zorunda kaliyodum eskiden
Evet donuğuz bu aralarAma eskisi degil topigimizbi giremesem 15 sayfa ilerletmek zorunda kaliyodum eskiden
CanımmmGeyikleri kaciriyorum surekli, hep bi konusmanin sonunda yetismisim gibi bir his vareee ne var ne yok gencler
Evet o her daim burada o yüzden topigin fedaisi ilan edelimSayfanın yarısı banlı biraz da ondanKatibin Ruhu buradaydı demin lafladık ozamanda sen yoktun
Bası agrıyordu ama suan offlneWoman da sanıyor ki giremedi çok
Evet o her daim burada o yüzden topigin fedaisi ilan edelimKatibin Ruhu
Insallah iyidir o korktugu sey degildir umarım bi kontrole gitsin bakalimBası agrıyordu ama suan offlne
İnsallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?