- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.221
Uc tane brownı yedım ust uste.Insallah iyidir o korktugu sey degildir umarım bi kontrole gitsin bakalim
İc guveysinden halliceCanımmm♥
Iyılık saglık hep aynı, vakıt buldukca geyıge devam
Senı sormalı asıl, sen nasılsın?
Aynen gec oldu
Nasıl yatcan acaba o brownileri yemissinUc tane brownı yedım ust uste.
Mıdem suan berbat asdfshsja
Bazen oluyor uykusuz ve cok yorgunsan uyuyamıyorsun, araba kullanacaksın git uyu Womancım. Sana enerji lazım en cok yarın ıcın.İc guveysinden hallice
bugun 5-6 farkli konuda fikir verdim, beynimin yandigini hissediyorum
ustelik sabah 7’de yola cikacagim ama asiri yorgunluktan uyuyamiyorum
Sen de gelip gazımı alıp gidiyorsun agagagagagaVee yatıyorum yarn sabah yolculuk var erken kalkmam lazmkalkabilirsem
Seviyorum kiz seniBazen oluyor uykusuz ve cok yorgunsan uyuyamıyorsun, araba kullanacaksın git uyu Womancım. Sana enerji lazım en cok yarın ıcın.
Arada ugra. Yoksak etiketle, bazen bildirim gelmiyor.
Kendine cok ıyı bak, senı gormek guzel♥♥
Hahahahaha en sevdıgım karikatür o seviyorum kız seni derken ki tıpıSeviyorum kiz seni(Bu bir karikatur alintisi, yoksa bu kadar civik degilim )
Tesekkürker kuzumSen de gelip gazımı alıp gidiyorsun agagagagaga
Sana da iyi yolculuklar cıcegım artık eve donme zamanın geldıAllah rahatlık versin, opuyorum ♥
Valla suan bogazımda duruyorlarTesekkürker kuzumsen de yat yarın is var ama önce yedigin brownileri ikna etmen lazım sana rahatszlik vermesnler
Aynen oyleHahahahaha en sevdıgım karikatür o seviyorum kız seni derken ki tıpıannesıne diyo bebe dı mı
Bende seni seviyorum♥
Hadı Allah rahatlık versinAynen oyle
kaciyorum o zaman, bi deniyim uyumayi
Bdv de yeni konular var cıcegım delfı zaten Gunlerdır yok, kızlarında sesi yok.
Topicten sıkıldılar mı acaba?
O zaman soralım kızlar sıkıldınz mı topikten nerelerdesinizC Calcifer @Cledyana M MrsDelfino @ebrydlts @astrojurnal @Feminas
Benim bildirimler kapanmış şimdi senin etiketi görünce geldim. Dedim herhalde kimse yazmıyor ama buradaymışsınız. Bir etiket kadar uzağındayım. Çağır beni beybi beraber dondurma yalayalımO zaman soralım kızlar sıkıldınz mı topikten nerelerdesinizC Calcifer @Cledyana M MrsDelfino @ebrydlts @astrojurnal @Feminas
Herkesi banlamışlar yav.Sayfanın yarısı banlı biraz da ondanKatibin Ruhu buradaydı demin lafladık ozamanda sen yoktun
4 tane xanax mu atmış adamın çayına?Ahaha benim siteye girmediğim hafta Cavidan geri gelmiş
Edit: Kendisini de bu şekilde kibledim
SelamSelaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?