Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Canımmm♥
Iyılık saglık hep aynı, vakıt buldukca geyıge devam
Senı sormalı asıl, sen nasılsın?
İc guveysinden hallice

bugun 5-6 farkli konuda fikir verdim, beynimin yandigini hissediyorum

ustelik sabah 7’de yola cikacagim ama asiri yorgunluktan uyuyamiyorum

İc guveysinden hallice

bugun 5-6 farkli konuda fikir verdim, beynimin yandigini hissediyorum

ustelik sabah 7’de yola cikacagim ama asiri yorgunluktan uyuyamiyorum
Bazen oluyor uykusuz ve cok yorgunsan uyuyamıyorsun, araba kullanacaksın git uyu Womancım. Sana enerji lazım en cok yarın ıcın.
Arada ugra. Yoksak etiketle, bazen bildirim gelmiyor.
Kendine cok ıyı bak, senı gormek guzel

Seviyorum kiz seni (Bu bir karikatur alintisi, yoksa bu kadar civik degilim )

Sen de gelip gazımı alıp gidiyorsun agagagagaga
Sana da iyi yolculuklar cıcegım artık eve donme zamanın geldıAllah rahatlık versin, opuyorum ♥
Tesekkürker kuzum sen de yat yarın is var ama önce yedigin brownileri ikna etmen lazım sana rahatszlik vermesnler

Bdv de yeni konular var cıcegım delfı zaten Gunlerdır yok, kızlarında sesi yok.
Topicten sıkıldılar mı acaba?

O zaman soralım kızlar sıkıldınz mı topikten nerelerdesiniz C Calcifer @Cledyana M MrsDelfino @ebrydlts @astrojurnal @Feminas

Sevgilim yanımda, 7 ayın özlemi var tabi (ocağın 3’ünde görmüştük birbirimizi en son) Tuvalete gitmek dışında ayrı kalmıyoruz desem yalan olmaz herhalde

Buradaki hesabımdan haberi yok. Dürüst olmam gerekirse nickimi öğrenmesini istemem. Burası günlük gibi kişisel bir alan benim için. Topluma açık elbette ama anonimiz sonuçta. Özelimi ihlal ettiğini hissederim yorumlarımı okursa, açıkçası. Biraz da o yüzden onun yanında bakmamaya özen gösteriyorum. Ama girdiğimde de BDV ya da başka bir bölümden çok bu topiğe bakıyorum, neler konuşmuşsunuz yetişmeye çalışıyorum.

Açıkçası onunla geçirebileceğim zaman kısıtlı olduğu için telefonla uğraşmaktansa onunla uğraşmayı da tercih ediyorum

Beni ctesiye kadar banlı sayın Ctesi gündüzden itibaren geri geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…