- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.341
Ya size özel mesaj atmak istedim olmadı. Rica etsem siz atar mısınız bir şey soracağımZaten simdı kablolar o kadar kısa ki, priz dibinde de olsa ise yaramıyor
Ahahhah aynen bize üclü priz kablosu gibi uzunlukta sarj aleti lazımZaten simdı kablolar o kadar kısa ki, priz dibinde de olsa ise yaramıyor
Ben tatilde oldugum icin cok çabuk gecti gibi geldisanki 5 ay gibi geçti
öyle olmadı mı
Agustosun 10unda Allah nasip ederse tatildeyim regencım bendeAhahhah aynen bize üclü priz kablosu gibi uzunlukta sarj aleti lazım
Oooo çok sevindim kuzumAgustosun 10unda Allah nasip ederse tatildeyim regencım bende♥♥
Sadece 3 guncuk beOooo çok sevindim kuzumşöyle güzel bir tatil yap keyif çıkar
Yok yok iyi yapmissin bayram icin akın ediyorlardı biz dönerken trafik baya vardı .. o kalabalikla tatil yapilmazSadece 3 guncuk be
Bayramda demıstım ama sonrası daha sakın olacagı ıcın daha mantıklı geldi.
Maksat nefes almak, sankı sımdı oksıjensızlıkten ölüyorum agagahahaha
Bakalım ıns o gune cıkarım daha var. Bu aksam ayarladım kararımı verip.Yok yok iyi yapmissin bayram icin akın ediyorlardı biz dönerken trafik baya vardı .. o kalabalikla tatil yapilmaz
Insallah sorunsuzca yapacaksn tatiliniBakalım ıns o gune cıkarım daha var. Bu aksam ayarladım kararımı verip.
Bundan sonrası kısmet artık
Sen eve adapte olabildin mi
Oh sefan olsun.Insallah sorunsuzca yapacaksn tatilini. Adapte olmaya zorluyorum kendimi burasi asiri sicak geldi o zorladı biraz ama klima var Allahtan baygın yatıyorum klimanin karsisinda
Hirka mı o da neydi ki kışın bile kullanmıyoruz bizOh sefan olsun.
Burası serin ya hele de suan. Gunduz ruzgar vardı ama sıcaktı.
Simdı serin baya.
Balkonda hırkayla oturdum.
Simdı gırdım ıcerı bende.
Bu sene zaten hem olaylar acısından hem de havalar bir tuhaf.
Ne yaz geldi dogru duzgun, ne de biz tadını cıkarabıldık.
Seneye ınsallah
Valla hırka hatta salıncagın kosesınde asili duruyor hep ıcerı hıc almiyorum cunku her aksam lazım oluyor hep serin aksamları.Hirka mı o da neydi ki kışın bile kullanmıyoruz bizkuzum yolla serin havayı lütfenn
Sarjım yok dedi ispatladı ve gıttı
Aman dikkat et aynen grip olsan artık kafaya takarsn koronami diye hastalanmamak lazmValla hırka hatta salıncagın kosesınde asili duruyor hep ıcerı hıc almiyorum cunku her aksam lazım oluyor hep serin aksamları.
Aman sıcak ıyı ya serinlik Bı sure sonra sıkıyor.
Dus alıp cıksan carpıldıniste
Donem de oyle bır donem ki, grıp olsan korona oldun sanarsın.
Grıp olmaya korkuyorum be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?