- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.381
Lexa yakında doner elektra1993 daAhahahha onu düsünerek yazdımtopigin dedeleri Lexacommander merve elektra booker bu arakadslarimizi koruyalım sahip çıkalım
Ee hani??
Bahane ararsan cok var tabiRakı icenler öldü de su ıcen ölmedi gibi oldu ki yalanda degıl
Az once ikinci paket sigaramı acmısken bunu yazman super oldu. Bir paketten fazla ıcıyorum artık of derken saglam bir bahanem var artıkBahane ararsan cok var tabicunku neden olmasin???
Yok arkadasim sen yine de yavas ol. Seni buralarda gormek guzelAz once ikinci paket sigaramı acmısken bunu yazman super oldu. Bir paketten fazla ıcıyorum artık of derken saglam bir bahanem var artık
CanımsınYok arkadasim sen yine de yavas ol. Seni buralarda gormek guzel⚘
Anca uyursan icmezsin zaten, kendimden biliyorumCanımsın♥ en fazla daha bıtane ıcıcem sonra uyucam zaten , bır paket sayılır hala. Agagaga
Tesellımı kest
Nasıl aniden mi bıraktıAnca uyursan icmezsin zaten, kendimden biliyorumtamam bir paket diyelim, anlasalim
Bırak diye demiyorum ama esim ortaokuldan beri iciyorken son 4 aydir agzina surmuyor. Oyle paylasayim dedim
Azaltarak bıraktı. Umarim tekrar baslamazNasıl aniden mi bıraktı
Azaltma Isını hıc beceremiyorum belki becersem bana da nasip olacak bırakmakAzaltarak bıraktı. Umarim tekrar baslamaz
Daha farknda degil cezasinin bittigininEe hani??
Hahahahah hemen haber ucuralımDaha farknda degil cezasinin bittiginin
Istemek onemli. Gercekten istersen yaparsinAzaltma Isını hıc beceremiyorum belki becersem bana da nasip olacak bırakmak
O kadar bildirimin arasında gözden kaçmış özür dilerimHangi konu sende bızı etiketle regenle
Hangi konu sende bızı etiketle regenle
Sen de yazmışsın zaten Calci’nin beni etiketlediği konuyaİnsan sevgilisiyle oturmus kahve ıcerken, penisin ideal boyu 16 cm olmalı neden der kı
Melemen soganlı mı olsun sogansız mı muhabbeti sanki.
16cm olsa tadından yenmez
Aa bende var ama 13 cm
Ah keske 20 cm olsaydı falan.
Beni de yaNescafe değil de Türk kahvesi içerim günde en az 1 kere.
Nescafe içsem bile uyurum.Beni etkilemiyor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?