- 21 Nisan 2018
- 8.262
- 30.337
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.361
Hahahahahaha ates ölçer aldım korkudan biliyosun agagagagagagagagaAman dikkat et aynen grip olsan artık kafaya takarsn koronami diye hastalanmamak lazmben sana sicak hava yollayayim
Napsın, bebesi de var kadının. Haklı.
Aynen vallahi cocuklar erkenden uyaniyor deneyimledim tatilde enerjileri hic bitmiyor masallah onunda bebesi oyleyseNapsın, bebesi de var kadının. Haklı.
Boş işler peşindeyim nerde olayım.
Gördüm seni birinin durumuna yazmstn konusyordunuzBoş işler peşindeyim nerde olayım.sizler naptınız.
Sadece birinin mi?Gördüm seni birinin durumuna yazmstn konusyordunuz
Yoksun ortalarda.Valla bu gece kucuge mama yedirdim. Uyanirsa da sut icirecegim, çünkü bir kadeh de olsa şarap içeceğim. Emzirmesem sarhos olmak isterdim. Bu ara fazla uykusuz ve yorgunum
Ahhahaha bugün formdasin yani baya kisi var oyleyseSadece birinin mi?
Iyiyim kuzum bir sorun yok. Annem gitti, çocuklar bana kaldi, uykusuzluk cok fenaYoksun ortalarda.
Bugun aklıma geldin Bayadır gormuyorum senı
İyi mısın lesscım keyifler nasıl
Yok be less, her zaman ki genıs hallerim.Iyiyim kuzum bir sorun yok. Annem gitti, çocuklar bana kaldi, uykusuzluk cok fena
Sen nasilsin? Sorucam fırsat bulamiyorum. Vitaminlerini aldin mi? Iyi misin?
Sadece bugün mü formdayım?Ahhahaha bugün formdasin yani baya kisi var oyleyseaman banlanmayasin
Ahaha sanki biraz durulmustun ama baktm aktfsin bugun korktum yine ban gelcek diye insallah gelcek bisi yapmadinSadece bugün mü formdayım?
Dedeye sahip cıkalımAhaha sanki biraz durulmustun ama baktm aktfsin bugun korktum yine ban gelcek diye insallah gelcek bisi yapmadingiden gelmiyor valla sahip çıkalim birbirjmize
Son bardakti ya, tadi damaginda kaldiYok be less, her zaman ki genıs hallerim.
O an koronayı duydum korktum. Aldım ates olcer her dk olctum ates. Sadece iki gun surdu, sonra gene ozume dondum
Keske su huyumu degıstıredebilsem.
Her konuda boyleyım once panikleyıp en fazla 48 saat sonra normale donuyorum
İyiyim bende sukur bildigin den degısık bısey yok.
Seninde ıyı olmana sevindim, sarap istedi canım seni okuyunca
Allah kavusursun annenle de ♥
Ahahahha onu düsünerek yazdımDedeye sahip cıkalım
Rakı icenler öldü de su ıcen ölmedi gibi oldu ki yalanda degılSon bardakti ya, tadi damaginda kaldi
Iyi olmana sevindim. Bosver, cok evham yapmak daha kotu. Soyle dusun, sigara içmek sagliga zararli ama icmediginde yasadigin stres daha zararlibu da iciciyken kendime buldugum bir bahaneydi. Burda kalsin, belki kullanan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?