Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Andık bolca seni Sevgilim geldi benim de pazartesi günü, cumartesi dönecek. Onunlayım ben de, bu hafta çok giremedim siteye.

Hangi plaja gidiyorsun?

Andık bolca seni Sevgilim geldi benim de pazartesi günü, cumartesi dönecek. Onunlayım ben de, bu hafta çok giremedim siteye.

Hangi plaja gidiyorsun?
Lara, duruma göre konyaaltı falan...
Ooo küçük enişteye selam söyle
Tüh sende giremediysen akşam haberlerini kimden alıcaz

Lexacommander bir daha kendini banlatma.
Kendimi banlatmama gibi bir ihtimalim yok da şunu yapabilirim banlanmaya değmeyecek konularda kendimi frenleyebilirim
Zamanla hiç banlanmama kıvamına gelirim belki ama kişilik itibari ile imkansıza yakın diyebilirim. Eee herkes tavuk gibi uyumuş sen ne yapıyon canım
Çocuklar seni yormuyor mu nasıl enerjin kalıyor bu saatlere

Memleketteyim. Küçüğü var yanımda. Büyük babannesinde.

Cledyana Bebişim ben yokken bu Horoz sahipleri seni üzdü mü görünmüyorsun hiç
Kadim bekar gardaşıma karışan varsa söyle alıyım aklını onunnn, Sahipsiz sanmasınlar..
Oooo en bekar Lexa gelmis hoş gelmis
Yok beybi yaaa horozlariyla ugrasmaktan bana zamani nerden bulsunlar. Horoza yemek yap, camasir yika, temizlik yap falan derken sesleri cikamadi
Ben de bekar bir Cledyana olarak keyfime baktim, gezdim tozdum pek takilmadim o yuzden buralarda.

Napsın, bebesi de var kadının. Haklı.
Aynen vallahi cocuklar erkenden uyaniyor deneyimledim tatilde enerjileri hic bitmiyor masallah onunda bebesi oyleyse normal
Benim ki inanılmaz hareketi. Akşam 22 gibi uyutuyorum sabah benimle birlikte kalkıyor. Biraz enerjisini atsın diye kreşe başlattım ama yok hala aynı. Bazı akşamlar beni de uyutuyor sarılıyor "anne gitme beraber uyuyalım" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…