- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.401
Bitmesin bitmesinhaftanın hala bitmemiş olması çok totoş bi iş değil mi ya
bookermoon yanlış yazmışsın etiketlenmemiş, siteden komple mi gitti diye korktum
Lexacommander Neler yaptın banlıyken bakalım
Andık bolca seniM MrsDelfino Bebişim ne olsun valla iş, güç falan takıldım. Bol bol denize giriyorum bu aralar ama sizin şu antalyanın suyu bana çok tuzlu geliyor yav10-20 dk girip çıkıyorum. Sizler ne yaptınız, özlediniz mi beni
En çok özleyene çikilataaa alıcam
Lara, duruma göre konyaaltı falan...Andık bolca seniSevgilim geldi benim de pazartesi günü, cumartesi dönecek. Onunlayım ben de, bu hafta çok giremedim siteye.
Hangi plaja gidiyorsun?
Kendimi banlatmama gibi bir ihtimalim yok da şunu yapabilirim banlanmaya değmeyecek konularda kendimi frenleyebilirim
Memleketteyim. Küçüğü var yanımda. Büyük babannesinde.Kendimi banlatmama gibi bir ihtimalim yok da şunu yapabilirim banlanmaya değmeyecek konularda kendimi frenleyebilirim
Zamanla hiç banlanmama kıvamına gelirim belki ama kişilik itibari ile imkansıza yakın diyebilirim. Eee herkes tavuk gibi uyumuş sen ne yapıyon canım
Çocuklar seni yormuyor mu nasıl enerjin kalıyor bu saatlere
Yeğenimin gözlerinden öp....Memleketteyim. Küçüğü var yanımda. Büyük babannesinde.
Sen napıyon?Yeğenimin gözlerinden öp....
Tatil mode diyorsun yani yakışırrrr gardaşımaaa
"Siz İvli Hinimlirin hirkistin çik titili ihtiyici iliyir." hehe
Ben tatilde oldugum icin cok çabuk gecti gibi gelditamamen izafiyet teoremi
Şarj doldurma derken??Sarjımı biraz doldurdum geldimnapiyosunuz kizlar
Oooo en bekar Lexa gelmis hoş gelmisCledyana Bebişim ben yokken bu Horoz sahipleri seni üzdü mü görünmüyorsun hiç
Kadim bekar gardaşıma karışan varsa söyle alıyım aklını onunnn, Sahipsiz sanmasınlar..
Napsın, bebesi de var kadının. Haklı.
Benim ki inanılmaz hareketi. Akşam 22 gibi uyutuyorum sabah benimle birlikte kalkıyor. Biraz enerjisini atsın diye kreşe başlattım ama yok hala aynı. Bazı akşamlar beni de uyutuyor sarılıyor "anne gitme beraber uyuyalım" diyor.Aynen vallahi cocuklar erkenden uyaniyor deneyimledim tatilde enerjileri hic bitmiyor masallah onunda bebesi oyleysenormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?