- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.501
Aha oldu bu. Sıradaki gelsinÖyle demeyin para ile hamaratlığın kimde olduğu bilinmez demiş atalarımız.
Usta bir aşçı değilim ama mükemmel bir Şef yamağıyımdır
Çok iyi yardım ederim.
Bekledigim itiraf geldi icindeki minnoş hamarat hatunu gordüm ben tamamdır kızlarÖyle demeyin para ile hamaratlığın kimde olduğu bilinmez demiş atalarımız.
Usta bir aşçı değilim ama mükemmel bir Şef yamağıyımdır
Çok iyi yardım ederim.
Düz adam Sami abiEvinin kadını çocuklarını. Anası olacak. Kocası da böyle olacak
Ben kiloluydum, gecelik bulamadık.Çeyizinde naylon gecelik bulundurmuş olan kötü kadınlar el kaldırsın.
LaylonÇeyizinde naylon gecelik bulundurmuş olan kötü kadınlar el kaldırsın.
Ahhababab zaten çıkacak sorun yok mu diyorBen kiloluydum, gecelik bulamadık.Zaten iç çamaşırı sevmiyor benim herif. Düz adam. Dümdüz.
Nasıl?Ahhababab zaten çıkacak sorun yok mu diyor
Çeyizinde naylon gecelik bulundurmuş olan kötü kadınlar el kaldırsın.
Naylon gecelik alırsan böyle Boşanık kalırsın işteeee....
Kötü kadın değilim o yüzden naylon geceliği yırtıp kocama gönderdimÇeyizinde naylon gecelik bulundurmuş olan kötü kadınlar el kaldırsın.
Bu bir kamu spotudurHerkes Tek, ben neden çiftim diyenler...
Evli misin? Tüm Bekarlar yakışıklı erkeklerle eğleniyor mu? Herkes Tek sen Çift misin!?
Gel o zaman dök içini.
Yeni topik acacaksn heraldeHerkes Tek, ben neden çiftim diyenler...
Evli misin? Tüm Bekarlar yakışıklı erkeklerle eğleniyor mu? Herkes Tek sen Çift misin!?
Gel o zaman dök içini.
Bekarken de giyerdim..bosanıgım hala giyiyorum ahahahahahahahaNaylon gecelik alırsan böyle Boşanık kalırsın işteeee....
Karşılığında 9+10 bir kütük göndermiş.. Enişte gelenek ve göreneklerimize bağlıymış takdir ettim. Dolu gelen tabağı boş göndermemiş. Yalnız o 9+10 luk kütükle foto çektirip heryerde pp yapıyor olman Net Görmemişlik...Kötü kadın değilim o yüzden naylon geceliği yırtıp kocama gönderdim
Naylon gecelik sponsorluğunda çekilmiştir. XdBu bir kamu spotudur
EvetGecelik ha var ha yok önemli degil diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?