Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Telimo sarja takmistim simdi dolunca gireyim dedim gece uzun idare etsin beni sen napiyosun arkadasn geldi mi ictinz mi kahveleri
İctık ictık, o anlattı ben dinledim nasıl gecsın iyiydi.
Cekırdek yiyorum balkonda bogazımda kabuk kactı ekmek ıcı filan yedım ama sanki orda gitmedi duruyor.
Ölmem dı mı

İctık ictık, o anlattı ben dinledim nasıl gecsın iyiydi.
Cekırdek yiyorum balkonda bogazımda kabuk kactı ekmek ıcı filan yedım ama sanki orda gitmedi duruyor.
Ölmem dı mı
Ekmek yedysen o gitmistir ama yerini hissediyosundur kuzum korkma

Dondurmamı yidim yatıyorum. Sen napıyon?
Cekırdek yiyodum ıstahla bogazıma takıldı kabuk ekmek ıcı filan yedım sanki gitmedi duruyor orda. O ara annemle konusurken oksurdum ona da soyledım.
Ayyy dikine batmasın, xlerın gecen gun kopegının bogazında kemik dikine kalmıs kopek öldü dedi korkuttu beni
Ölmem dı mı
Xlerın kopege de cok uzuldum suan,

Şiddetli oksurmeye çalisma sakın ekmek ye biraz daha oya aydogan bogazna kacan seyi cikartmak icin öksürmüs damarıni catlatip vefat etmisti. sen once zeytinyagi ic arkasndan ekmegi gönder sadece

Şiddetli oksurmeye çalisma sakın ekmek ye biraz daha oya aydogan bogazna kacan seyi cikartmak icin öksürmüs damarıni catlatip vefat etmisti. sen once zeytinyagi ic arkasndan ekmegi gönder sadece
Ayyyy xlerın kopekten sonra simdı de bu...
Korkudan ölcem ya offf
Yalnızlık ne zor suan bisey olsa sırtıma vurucak ınsan yok be
Kucucuk kabukten ölmem diye teselli ederken kendimi oya aydogan geldı sımdı de aklıma

Bi yoklasana parmağınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…