- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.541
Buldun mu kız lexaBence o arada aradığı 9+10 buldu
Su kisim her seye yeter zaten ustune bir sey soylenmezSırf özgür, rahat, istediğim şekilde, mutlu, dertsiz, tasasız, sakin, sağlıklı yaşıcam
Buradayım tatlım
Sesin cıkmıyor napıyosunBuradayım tatlım
Telimo sarja takmistim simdi dolunca gireyim dedim gece uzunSesin cıkmıyor napıyosun
İctık ictık, o anlattı ben dinledim nasıl gecsın iyiydi.Telimo sarja takmistim simdi dolunca gireyim dedim gece uzunidare etsin beni sen napiyosun arkadasn geldi mi ictinz mi kahveleri
Dondurmamı yidim yatıyorum. Sen napıyon?Katibin Ruhu napıyosun canım
Ekmek yedysen o gitmistir ama yerini hissediyosundur kuzum korkmaİctık ictık, o anlattı ben dinledim nasıl gecsın iyiydi.
Cekırdek yiyorum balkonda bogazımda kabuk kactı ekmek ıcı filan yedım ama sanki orda gitmedi duruyor.
Ölmem dı mı
Bide benim adım çıktıDondurmamı yidim yatıyorum. Sen napıyon?
Cekırdek yiyodum ıstahla bogazıma takıldı kabuk ekmek ıcı filan yedım sanki gitmedi duruyor orda. O ara annemle konusurken oksurdum ona da soyledım.Dondurmamı yidim yatıyorum. Sen napıyon?
Şiddetli oksurmeye çalisma sakın ekmek ye biraz daha oya aydogan bogazna kacan seyi cikartmak icin öksürmüs damarıni catlatip vefat etmisti. sen once zeytinyagi ic arkasndan ekmegi gönder sadeceCekırdek yiyodum ıstahla bogazıma takıldı kabuk ekmek ıcı filan yedım sanki gitmedi duruyor orda. O ara annemle konusurken oksurdum ona da soyledım.
Ayyy dikine batmasın, xlerın gecen gun kopegının bogazında kemik dikine kalmıs kopek öldü dedi korkuttu beni
Ölmem dı mı
Xlerın kopege de cok uzuldum suan,
Ayyyy xlerın kopekten sonra simdı de bu...Şiddetli oksurmeye çalisma sakın ekmek ye biraz daha oya aydogan bogazna kacan seyi cikartmak icin öksürmüs damarıni catlatip vefat etmisti. sen once zeytinyagi ic arkasndan ekmegi gönder sadece
Bi yoklasana parmağınlaCekırdek yiyodum ıstahla bogazıma takıldı kabuk ekmek ıcı filan yedım sanki gitmedi duruyor orda. O ara annemle konusurken oksurdum ona da soyledım.
Ayyy dikine batmasın, xlerın gecen gun kopegının bogazında kemik dikine kalmıs kopek öldü dedi korkuttu beni
Ölmem dı mı
Xlerın kopege de cok uzuldum suan,
Yarım ekmek yedim nerdeyse kuru kuru.Bi yoklasana parmağınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?