- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.521
Lexa cokzelsın
Ne olmus bana
Ben daha çok kendime hazırlıyorum ama ona kadar da yapıyorum
Hshahajajaja kollarım buna doğru gidiyor valla çok fena dambıl çalışıyorum. 10 kilo üstünde kaldırıyorum tek kolla... Arnold Scwharzenegerden neyimiz eksik
Üzgünüm canım lexa tarafını seçti doğru yolu buldu. Naylon geceliği de giymiyor artıkNe olmus bana
Okumadim nilerrr oliyor
Ayagimizi kaydirip bizi evlendirme peşinde misiniz yoksa.
İmana geldim. Şuan Düğün arabasının arkasına Kocişkosunun premsesisellası mı yazdırsam yoksa Kayninoşkosunun biricik oğlunu kapmış aşkitopellası mı yazsam diye düşünüyorum. Sana da tebliğ etmem gerekiyor gel sende doğru yola gel... Evinin kadını çucuklarının anası oluver.Ne olmus bana
Okumadim nilerrr oliyor
Ula sen yokken o kadar bekarlar kalemizi korudum korudum bir gunde nasil döndün. Yazzikllllarrrrr olsunİmana geldim. Şuan Düğün arabasının arkasına Kocişkosunun premsesisellası mı yazdırsam yoksa Kayninoşkosunun biricik oğlunu kapmış aşkitopellası mı yazsam diye düşünüyorum. Sana da tebliğ etmem gerekiyor gel sende doğru yola gel... Evinin kadını çucuklarının anası oluver.
ŞşşNe olmus bana
Okumadim nilerrr oliyor
Ula sen yokken o kadar bekarlar kalemizi korudum korudum bir gunde nasil döndün. Yazzikllllarrrrr olsun
Üsenmemis mektup yazmış yaNe yapim canım çekiyor benimde ühü ühüüü
Nefs diye bişey var sonuçta...
Sırf özgür, rahat, istediğim şekilde, mutlu, dertsiz, tasasız, sakin, sağlıklı yaşıcam diye Her akşam eve döndüğümde günün nasıl geçti aşkım diyip, pubg mobile oynamaya devam edicek kocişkodan mahrum olmak istemiyorum...
Evlilik bana bunu verebilir peki yaaa sen cledyanamm sen bana bunu verebilir misin?
Üzgünüm... Hakkını helal et.
Hep senin ve dondurman yüzünden bunlarÜsenmemis mektup yazmış ya
Dondurma, kütük.... Evlendiniz bile halen gözünüz aç kardeşimm... Allah doyursun ahahhaHep senin ve dondurman yüzünden bunlar
Ahhahahhaha psikolojinizi mi bozdumHep senin ve dondurman yüzünden bunlar
Abooooo lexa yida kaybetmişiz. Sen ki her koca yorumuma kızgın emojisi gönderendin ne oldu ban yedikten sonra kız sanaNe yapim canım çekiyor benimde ühü ühüüü
Nefs diye bişey var sonuçta...
Sırf özgür, rahat, istediğim şekilde, mutlu, dertsiz, tasasız, sakin, sağlıklı yaşıcam diye Her akşam eve döndüğümde günün nasıl geçti aşkım diyip, pubg mobile oynamaya devam edicek kocişkodan mahrum olmak istemiyorum...
Evlilik bana bunu verebilir peki yaaa sen cledyanamm sen bana bunu verebilir misin?
Üzgünüm... Hakkını helal et.
Artik kocali yoruma kalp atiyorAbooooo lexa yida kaybetmişiz. Sen ki her koca yorumuma kızgın emojisi gönderendin ne oldu ban yedikten sonra kız sana
Bence o arada aradığı 9+10 bulduAbooooo lexa yida kaybetmişiz. Sen ki her koca yorumuma kızgın emojisi gönderendin ne oldu ban yedikten sonra kız sana
Ahahhaha ver ver ver ver Allahim ver diyoruzDondurma, kütük.... Evlendiniz bile halen gözünüz aç kardeşimm... Allah doyursun ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?