Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ne olmus bana
Okumadim nilerrr oliyor
Ayagimizi kaydirip bizi evlendirme peşinde misiniz yoksa.
Üzgünüm canım lexa tarafını seçti doğru yolu buldu. Naylon geceliği de giymiyor artık
Sıra sende

Ne olmus bana
Okumadim nilerrr oliyor
Ayagimizi kaydirip bizi evlendirme peşinde misiniz yoksa.
İmana geldim. Şuan Düğün arabasının arkasına Kocişkosunun premsesisellası mı yazdırsam yoksa Kayninoşkosunun biricik oğlunu kapmış aşkitopellası mı yazsam diye düşünüyorum. Sana da tebliğ etmem gerekiyor gel sende doğru yola gel... Evinin kadını çucuklarının anası oluver.

Ula sen yokken o kadar bekarlar kalemizi korudum korudum bir gunde nasil döndün. Yazzikllllarrrrr olsun

Ula sen yokken o kadar bekarlar kalemizi korudum korudum bir gunde nasil döndün. Yazzikllllarrrrr olsun
Ne yapim canım çekiyor benimde ühü ühüüü
Nefs diye bişey var sonuçta...
Sırf özgür, rahat, istediğim şekilde, mutlu, dertsiz, tasasız, sakin, sağlıklı yaşıcam diye Her akşam eve döndüğümde günün nasıl geçti aşkım diyip, pubg mobile oynamaya devam edicek kocişkodan mahrum olmak istemiyorum...
Evlilik bana bunu verebilir peki yaaa sen cledyanamm sen bana bunu verebilir misin?
Üzgünüm... Hakkını helal et.

Üsenmemis mektup yazmış ya

Abooooo lexa yida kaybetmişiz. Sen ki her koca yorumuma kızgın emojisi gönderendin ne oldu ban yedikten sonra kız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…