- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.461
Hahahah helal olsun vallahi %100 isabetli şutla oynuyorlarzaten iki kere olmuş onda da bebekler olmuş. Allah onlara uzun ömürler versin :)
M MrsDelfino dan sonra +18 lerin vazgecilmez ismi olur kendileri+18 konu açmanı bekliyorum. Muhteşem yorumlarımla konunu şenlendireceğim
Hahaha bu 3 lüye dikkat o zaman
Kız 2 cocugu nasıl yaptinizYok artık.
Sen fulle 6 ay idare etmesi lazimBen güzel şarj oldum bu hafta
Yalnız önceden o kadar düzenliymiş ki ilişkimiz, istatistiki olarak (son 7 aydır olmamasına rağmen) 5 günde bir ilişki olmuşSen fulle 6 ay idare etmesi lazim
MmmaşallahYalnız önceden o kadar düzenliymiş ki ilişkimiz, istatistiki olarak (son 7 aydır olmamasına rağmen) 5 günde bir ilişki olmuşÖnceden 3 günde bir falanmış herhalde. Uygulamada tutuyorum da düzenli olarak
6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi amaKız 2 cocugu nasıl yaptinizbiz baya sık yapmamza ragmen çocugu isabet ettiremedik ya
Tarifi aldım ben doğal Kars tereyağı ve bal mıydı6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi ama
Biraz öyle oldu. Korunmayınca oluyor çocuk.Hahahah helal olsun vallahi %100 isabetli şutla oynuyorlarKatibin Ruhu ve küçük enişte...
Kimden aldın.?Tarifi aldım ben doğal Kars tereyağı ve bal mıydıOnu uygula
O BDV’de eşinini istekliliğinden yakınan (!) kadın vardı yaKimden aldın.?Trabzon olur mu?
Ahahhaa dozer gibi oldugu icin oluvermis.. simdi ben isimi yaptm 2 cocuk verdim diye emekliye ayrilmis seninki6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi ama
Kim o? Benim ondan daha çok tarif almam lazım. Sadece yağ bal değildir. Mümkün değil.O BDV’de eşinini istekliliğinden yakınan (!) kadın vardı ya
Şeftali, şeftali.Kim o? Benim ondan daha çok tarif almam lazım. Sadece yağ bal değildir. Mümkün değil.
Evet, isminde kudret olan herşey şehvete getiriyor.Şeftali, şeftali.
Asıl afrodizyak içeren meyve oymuş
Ben kudret narından da şüpheleniyorum.
İsmindeki kudret tesadüf olamaz.
Bir araştır derim
Acaba şu an kutsal mı görüyor beni? Çocuk verdik ya.Ahahhaa dozer gibi oldugu icin oluvermis.. simdi ben isimi yaptm 2 cocuk verdim diye emekliye ayrilmis seninkibenim de öyle olur heralde 1 tane olsa bebis kendini emekliye ayirir hahajajaj
Gittim araştırdım geldim.Evet, isminde kudret olan herşey şehvete getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?