- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.561
Dur yavrum ya sakin ol 5 yasndakinin de bogazna kaciyor öluyor mu herkes. Sen degimi yap zeytinyagini ic ekmek ye ve annem hep der orayi dusunme unut.. sen öksürme yapma diye oya aydogani soyledim panikleme lutfen yalnz degilsin yannda olsaydim zeytnyagni iciriyodum suan sanaAyyyy xlerın kopekten sonra simdı de bu...
Korkudan ölcem ya offf
Yalnızlık ne zor suan bisey olsa sırtıma vurucak ınsan yok be
Kucucuk kabukten ölmem diye teselli ederken kendimi oya aydogan geldı sımdı de aklıma
Pastane var burda bi tane, doğal yapıyor. Mis gibi.Bide benim adım çıktıkatibimde yiyormuş
Dur zeytinyağı ıcıp geleyim ıcım rahatlasınDur yavrum ya sakin ol 5 yasndakinin de bogazna kaciyor öluyor mu herkes. Sen degimi yap zeytinyagini ic ekmek ye ve annem hep der orayi dusunme unut.. sen öksürme yapma diye oya aydogani soyledim panikleme lutfen yalnz degilsin yannda olsaydim zeytnyagni iciriyodum suan sana
Cok severim pastane dondurmasini su hazir dondurmalari sevemiyorumPastane var burda bi tane, doğal yapıyor. Mis gibi.
Yani, pandemi var. Zeytinyağı da iç, olmazsa ekmek ile tereyağı ye.Yarım ekmek yedim nerdeyse kuru kuru.
Bunun ıcın hastaneye de gidilmez dalga gecer millet
Ic bogazi kayganlastrsin ki cekirdek kabugu kaysın gitsin ekmekle kuzumDur zeytinyağı ıcıp geleyim ıcım rahatlasın
Dondurma değil, tanımlanamayan cisim onlar.Cok severim pastane dondurmasini su hazir dondurmalari sevemiyorum
Dondurma yemeyeli bir ay oldu benim nerdeyse.Dondurma değil, tanımlanamayan cisim onlar.
Çikilatalı seviyomDondurma yemeyeli bir ay oldu benim nerdeyse.
Yarın dondurma yiyim.
Beli seviyorsunuz dondurmayıRegen_ Katibin Ruhu ,ben kavunlu♥
Buralar sıcak hergün yerim kuzum dondurmaDondurma yemeyeli bir ay oldu benim nerdeyse.
Yarın dondurma yiyim.
Beli seviyorsunuz dondurmayıRegen_ Katibin Ruhu ,ben kavunlu♥
Çilek bende severim.Buralar sıcak hergün yerim kuzum dondurmaçikolata çilek severim ben
Buralar sıcak hergün yerim kuzum dondurmaçikolata çilek severim ben
Ben ekşi sevmiyom.Çilek bende severim.
Ben meyveli seviyorum sanırım
Ve kulahta acik dondurma yerım, baska dondurma yemem.
Ben de öyle eskiden daha guzeldi ama dondurmalar simdi kucuklugumdeki tadı alamıyorumÇilek bende severim.
İzmir de dondurmaya ne diyorsunuz sincap HanımmmBen de öyle eskiden daha guzeldi ama dondurmalar simdi kucuklugumdeki tadı alamıyorumhatta bazi pastaneler bile hazr kullaniyorlar simdi
Delikanlı kadın külahta dondurmadan başka yemez. Aksini iddia eden Magnuma çalışıyordur.Çilek bende severim.
Valla ben acık dondurma dısında hic dondurma yiyemiyorumDelikanlı kadın külahta dondurmadan başka yemez. Aksini iddia eden Magnuma çalışıyordur.
En iyisi canımm...Valla ben acık dondurma dısında hic dondurma yiyemiyorum
Delikanlı oldugum ıcınmıss....
Senden sureklı guzel seyler ogreniyorum.......
Katılıyorum, benımde aldıgım yer hep aynıEn iyisi canımm...
Güzel yapan bir yer oldu mu açık dondurma bambaşka...
20 yıl evvel istanbul kadıköy de mahalle arasında bi dondurmacımız vardı yemin ederim tadı halen damağımda şimdi nerde o eski güzel dondurmalar...
Dondurma diyoruzİzmir de dondurmaya ne diyorsunuz sincap Hanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?