Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Brokolis bir arkadasımız kocası tarafından katletılmıs, okudun mu haberi

Kim şimdi sizin yazdiklarinizi okuyordum yavaş yavaş
Ülkede öyle bir durum oldu ki pamuk ipliğine bağlıyız anası ya. Araç devrilmiş 5 kişi de şehit olmuş???

Ülkede öyle bir durum oldu ki pamuk ipliğine bağlıyız anası ya. Araç devrilmiş 5 kişi de şehit olmuş???
Aaa gercekten mı bunu da sımdı senden duydum... Off.. Mekanları cennet olsun ınsallah ailelerine sabır versin allahım
Durum guncellemeleri var ya, orda yaziyor brokcum haber.

Aaa gercekten mı bunu da sımdı senden duydum... Off.. Mekanları cennet olsun ınsallah ailelerine sabır versin allahım
Durum guncellemeleri var ya, orda yaziyor brokcum haber.

Evet ülke her yerinden dökülüyor resmen. Şoförüne kadar liyakat eksikliği damlıyor . Insanlar ölüyor neden öldükleri bile belli değil

Biliyorum bunu bugün twitter da bir kadın kuzenim diye anlattı epey rt olmuştu sanırım öyle haberlere çıkmış
Hoff şu insan musveddelerinin kökleri kurusa keşke.

C Calcifer sana da çok geçmiş olsun

Insallah oyle degıldır yavrum ya, ınsallah olmuyordur oyuzden duymuyoruzdur

Silent Scream buradaki adı da. Bir konu açmış sadece.

Değişen bir şey nasıl olacak ki?

Buradaki konulardan bile gözüküyor insanların bakış açısı. Bazıları o kadar kapatılmış ve sindirilmiş ki kendisi gibi olmayan herkesten korkuyor ve onu hemen yok etmek istiyor.

Kesinlikle her şeye daha çabuk ulaşıyoruz. Şu an sosyal medya her şeyi döndürüyor. Siyasetçisi de önemsiyor kurumlarda

aynen öyle katılıyorum. Maalesef bu kafa yapısı değişmeyecek.
Yazık o öldürülen kadının açtığı konuya baktım şimdi. Kaynanasının fenalığından ve o yaratığın bir şey yapmadığından dert yanmış. İşte kaynananın zihniyetine bakınca insan,onun yetiştirdiği yaratığın da neden böyle olduğunu anlıyor. Her şey ailede bitiyor. Bizler çocuklarımıza ne verirsek ne öğretirsek ona göre yetişiyorlar. Erkektir yapar diyip oğullarını bir halt sanarak büyütenler siz de beter olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…