- 19 Mayıs 2020
- 47.992
- 215.974
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.201
Koca bıraksa aşiret bırakmıyor.Niye kadın ortalık malı mı? Erkekler rahat bıraksa gayette güzel yaşıyor kadınlar
Okudun mu o konuyuCıkarayım da kasiyer kız telime yurusun dı mı?????
Yorum bile yaptım agagajajaOkudun mu o konuyu
Cıkarayım da kasiyer kız telime yurusun dı mı?????
Aaa gercekten mıKim şimdi sizin yazdiklarinizi okuyordum yavaş yavaş
Ülkede öyle bir durum oldu ki pamuk ipliğine bağlıyız anası ya. Araç devrilmiş 5 kişi de şehit olmuş???
Kim şimdi sizin yazdiklarinizi okuyordum yavaş yavaş
Ülkede öyle bir durum oldu ki pamuk ipliğine bağlıyız anası ya. Araç devrilmiş 5 kişi de şehit olmuş???
Telefonum baya jantı.... HaklısınYangın kasiyerin senin telefonuna yürümesi o kocaya yurumesinden daha olası bence
Aaa gercekten mıbunu da sımdı senden duydum... Off.. Mekanları cennet olsun ınsallah ailelerine sabır versin allahım
Durum guncellemeleri var ya, orda yaziyor brokcum haber.
Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınvalidesini öldürdü - 27.07.2020, Sputnik Türkiye
Mersin'in Anamur ilçesinde boşanma aşamasındaki bir şahıs, tartıştığı eşi ve kayınvalidesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. 27.07.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Telefonum baya jantı.... Haklısın
Bu arada tamda yuzum yanar ve kulaklarım uguldarken uzuntuden benı guldurdun
Dostum dostum guzel dostum bu ne beter cızgıdır bu, bu ne cıldırtan denge.Bir yanımız yaprak döker bir yanımız bahar bahçe resmen yanginim
Insallah oyle degıldır yavrum ya, ınsallah olmuyordur oyuzden duymuyoruzdurBir de kızlar hep diyoruz ya gittikçe daha kötüye gidiyor diye. Bence bu zamana kadar çok oluyordu da bu olaylar, sadece artık daha çabuk ulaşıyoruz haberlere bir de artık daha çok ses çıkarabiliyoruz. Ama değişen bir şey yine yok
Bir de kızlar hep diyoruz ya gittikçe daha kötüye gidiyor diye. Bence bu zamana kadar çok oluyordu da bu olaylar, sadece artık daha çabuk ulaşıyoruz haberlere bir de artık daha çok ses çıkarabiliyoruz. Ama değişen bir şey yine yok
Aynen bazılarının kafa yapılarını gördükçe sinir basıyor beniBdv okuyamıyorum ruhum daralıyor.
Bdv okuyamıyorum ruhum daralıyor.
Aynen bazılarının kafa yapılarını gördükçe sinir basıyor beni
Değişen bir şey nasıl olacak ki?
Buradaki konulardan bile gözüküyor insanların bakış açısı. Bazıları o kadar kapatılmış ve sindirilmiş ki kendisi gibi olmayan herkesten korkuyor ve onu hemen yok etmek istiyor.
Kesinlikle her şeye daha çabuk ulaşıyoruz. Şu an sosyal medya her şeyi döndürüyor. Siyasetçisi de önemsiyor kurumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?