Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

bitmiyor kadın cinayetlerimiz ne kadar ilkel bir toplum oldugumuz ortada
Of regen ya, gencecık kadın.
Annecıgı de oyle.
Evlatları varmıs
Bosan iste be adam ya, bosan.
Cok uzuldum ya
Rabbım mekanlarını cennet eylesin, cocuklarına akrabalarına sabır versin ınsallah

Annecıgı de oyle.
Evlatları varmıs
Cok uzuldum ya
Rabbım mekanlarını cennet eylesin, cocuklarına akrabalarına sabır versin ınsallah
Amin kuzum yavruları bu acıyi nasil unutacak hic bilmiyorum

Artık yaşamaktan utanır hale geldim
Aynen öyle paylasmaya kadina siddete hayr demekten usandm degisen hic bisi yok hep aynı son... hatta öldürülen pınarın özgecan paylasımını görünce bir sonraki biz olmayacağımız nereden belli ki

Annecıgı de oyle.
Evlatları varmıs
Cok uzuldum ya
Babanın anneni öldürmüş olması... Kendini düşünmüyorsun; eşin, ailesi umrunda değil tamam ama insan çocuğuna çocuklarına böyle bir şey yaşatır mı ya? İğrenç yaratıklar.

Babanın anneni öldürmüş olması... Kendini düşünmüyorsun; eşin, ailesi umrunda değil tamam ama insan çocuğuna çocuklarına böyle bir şey yaşatır mı ya? İğrenç yaratıklar.
Kesinlikle ıgrenc yaratık bunlar.evet ınsan degıller.

Aynen öyle paylasmaya kadina siddete hayr demekten usandm degisen hic bisi yok hep aynı son... hatta öldürülen pınarın özgecan paylasımını görünce bir sonraki biz olmayacağımız nereden belli ki
Bir de Pınar’ın cinayetinden sonra kadınlara “hayatta kalmak için öğüt”ler verenler türedi ya

Kesinlikle böyle. Sümeyye de anneciği de ayrıldığı için öldürülenler arasına katıldılar

Eklentiler

• image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 15
Geçen hafta işyerine bir hanzo geldi. Benim odam temizlendiği için sekreterlik bölümünde oturuyor TLF ile oynuyordum. Hanzo girdi patronu sordu. O kadar sessiz sordu ki iki kere tekrar etti. Kimsiniz dedim. Adamın sabrı taştı ve bana ilk önce sen karşımda düzgün otur yayılmışsın ne o öyle dedi. Üzerime yürüdü elini yumruk yaptı Tabi benim gözüm döndü bağırıp çağırmaya başladım işyerinden kovdum.
Patronlar geldi beni diğer odaya aldı. Adama sordu. Diyor ki yayılmış oturuyor soruma düzgün cvp vermiyor. Patron dedi ki sanane sen kimsin ki benim işyerimde benim personelime karışıyorsun. Onlar biraz daha geç gelse bana vurabilirdi. Bu kadar basit birine şiddet uygulamak işte.
İşte böyle bir dünyada yaşıyorum

O kadar ortalık ayağa kalkıyor mesela Pınar olayında En son. Ama maalesef Kendimizi de yırtsak, bu zihniyette insan demeye dilim varmıyor pislik yaratıklar olduğu sürece hiç bir işe yaramıyor. Yazık çok yazık, çok şey yazmak istiyorum. Sizin kendinizi bi halt sanmanıza yetiştiğiniz ortama kafa yapısına cahilliğinize ... allah sizi yaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…