- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.161
Evet gordumKazen birine rahmet dilemiş gördün mü
Haberlere baktm mersinde bugun bi kadın annesiyle birlikte oldurulmus acaba o muNiye ölmüş acaba ya... Of.
Evet oymuşHaberlere baktm mersinde bugun bi kadın annesiyle birlikte oldurulmus acaba o mu
OHaberlere baktm mersinde bugun bi kadın annesiyle birlikte oldurulmus acaba o mu
Evet o kazen bey sımdı haberi de paylasmıs mersin diyor haberde.Haberlere baktm mersinde bugun bi kadın annesiyle birlikte oldurulmus acaba o mu
Chocolita olayı ne kız?
Bende cok çok üzüldümEvet o kazen bey sımdı haberi de paylasmıs mersin diyor haberde.
Okadar uzuldum ki.
Allah ıslah etsin cana kıyanları.
Ya cok uzuldum
Of regen ya, gencecık kadın.bitmiyor kadın cinayetlerimiz ne kadar ilkel bir toplum oldugumuz ortada
Amin kuzum yavruları bu acıyi nasil unutacak hic bilmiyorumOf regen ya, gencecık kadın.
Annecıgı de oyle.
Evlatları varmıs
Bosan iste be adam ya, bosan.
Cok uzuldum ya
Rabbım mekanlarını cennet eylesin, cocuklarına akrabalarına sabır versin ınsallah
Erkeğim diyen yerlerinden daha hayır göremesin inş.Amin kuzum yavruları bu acıyi nasil unutacak hic bilmiyorum
Allah sabır versin hepsineAmin kuzum yavruları bu acıyi nasil unutacak hic bilmiyorum
Aynen öyle paylasmaya kadina siddete hayr demekten usandm degisen hic bisi yok hep aynı son... hatta öldürülen pınarın özgecan paylasımını görünce bir sonraki biz olmayacağımız nereden belli kiArtık yaşamaktan utanır hale geldim
Babanın anneni öldürmüş olması... Kendini düşünmüyorsun; eşin, ailesi umrunda değil tamam ama insan çocuğuna çocuklarına böyle bir şey yaşatır mı ya? İğrenç yaratıklar.Of regen ya, gencecık kadın.
Annecıgı de oyle.
Evlatları varmıs
Bosan iste be adam ya, bosan.
Cok uzuldum ya
Rabbım mekanlarını cennet eylesin, cocuklarına akrabalarına sabır versin ınsallah
Kesinlikle ıgrenc yaratık bunlar.evet ınsan degıller.Babanın anneni öldürmüş olması... Kendini düşünmüyorsun; eşin, ailesi umrunda değil tamam ama insan çocuğuna çocuklarına böyle bir şey yaşatır mı ya? İğrenç yaratıklar.
Bir de Pınar’ın cinayetinden sonra kadınlara “hayatta kalmak için öğüt”ler verenler türedi yaAynen öyle paylasmaya kadina siddete hayr demekten usandm degisen hic bisi yok hep aynı son... hatta öldürülen pınarın özgecan paylasımını görünce bir sonraki biz olmayacağımız nereden belli ki
Geçen hafta işyerine bir hanzo geldi. Benim odam temizlendiği için sekreterlik bölümünde oturuyor TLF ile oynuyordum. Hanzo girdi patronu sordu. O kadar sessiz sordu ki iki kere tekrar etti. Kimsiniz dedim. Adamın sabrı taştı ve bana ilk önce sen karşımda düzgün otur yayılmışsın ne o öyle dedi. Üzerime yürüdü elini yumruk yaptı Tabi benim gözüm döndü bağırıp çağırmaya başladım işyerinden kovdum.Aynen öyle paylasmaya kadina siddete hayr demekten usandm degisen hic bisi yok hep aynı son... hatta öldürülen pınarın özgecan paylasımını görünce bir sonraki biz olmayacağımız nereden belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?