Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Caydırıcı cezalar olmadıkça devam edecek bu durum. Hem de dozu artarak. Ben çocuğumu nasıl koruyacağım böyle pis insanlardan

Caydırıcı cezalar olmadıkça devam edecek bu durum. Hem de dozu artarak. Ben çocuğumu nasıl koruyacağım böyle pis insanlardan
Evet kesinlikle gelmeli fakat bu zihniyetteki yaratıklara o da işlemez, erkek ya güya egosundan yapar yapacak olan erkeğim ben ceza beni ürkütmez namus önemli diyen yaratıklar allah sizin ... versin

Evet kesinlikle gelmeli fakat bu zihniyetteki yaratıklara o da işlemez, erkek ya güya egosundan yapar yapacak olan erkeğim ben ceza beni ürkütmez namus önemli diyen yaratıklar allah sizin ... versin
O aldatırken elinin kiri ama boşanan eş hala onun namusu. Sizin zihniyetinizi s.km

Çok dikkat etmemiz gerekiyor illa esin olmak zorunda degil ortalik boyle manyaklarla dolu kuzum iyi ki daha kötü bisi yapmamış

O aldatırken elinin kiri ama boşanan eş hala onun namusu. Sizin zihniyetinizi s.km
Bak bir de şöyle bir olay anlatayım. Bir abi var, karısından illallah etmiş, boşamak istiyor. Ama boşayamıyor. Aşiret izin vermiyormuş. Üstüne kuma al, ama karını boşayamazsın diyorlarmış. Boşayınca ortalığa düşermiş kadın onlara göre.

Bak hele sen şu ... nasıl sinir oldum

Hah, bak işte bunların beynini kırardı eşim. İşin yoksa adliyeye git gel sonra.

Al işte.

Niye kadın ortalık malı mı? Erkekler rahat bıraksa gayette güzel yaşıyor kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…