- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.181
Caydırıcı cezalar olmadıkça devam edecek bu durum. Hem de dozu artarak. Ben çocuğumu nasıl koruyacağım böyle pis insanlardanO kadar ortalık ayağa kalkıyor mesela Pınar olayında En son. Ama maalesef Kendimizi de yırtsak, bu zihniyette insan demeye dilim varmıyor pislik yaratıklar olduğu sürece hiç bir işe yaramıyor. Yazık çok yazık, çok şey yazmak istiyorum. Sizin kendinizi bi halt sanmanıza yetiştiğiniz ortama kafa yapısına cahilliğinize ... allah sizi yaksın
Evet kesinlikle gelmeli fakat bu zihniyetteki yaratıklara o da işlemez, erkek ya güya egosundan yapar yapacak olan erkeğim ben ceza beni ürkütmez namus önemli diyen yaratıklar allah sizin ... versinCaydırıcı cezalar olmadıkça devam edecek bu durum. Hem de dozu artarak. Ben çocuğumu nasıl koruyacağım böyle pis insanlardan
O aldatırken elinin kiri ama boşanan eş hala onun namusu. Sizin zihniyetinizi s.kmEvet kesinlikle gelmeli fakat bu zihniyetteki yaratıklara o da işlemez, erkek ya güya egosundan yapar yapacak olan erkeğim ben ceza beni ürkütmez namus önemli diyen yaratıklar allah sizin ... versin
Toplum kendini geliştirmediği sürece bu olaylar hep böyle devam edecek maalesef. Dini bile kendilerine göre çekip değiştirip düşünen kesim çoğu.O aldatırken elinin kiri ama boşanan eş hala onun namusu. Sizin zihniyetinizi s.km
Çok dikkat etmemiz gerekiyor illa esin olmak zorunda degil ortalik boyle manyaklarla dolu kuzum iyi ki daha kötü bisi yapmamışGeçen hafta işyerine bir hanzo geldi. Benim odam temizlendiği için sekreterlik bölümünde oturuyor TLF ile oynuyordum. Hanzo girdi patronu sordu. O kadar sessiz sordu ki iki kere tekrar etti. Kimsiniz dedim. Adamın sabrı taştı ve bana ilk önce sen karşımda düzgün otur yayılmışsın ne o öyle dedi. Üzerime yürüdü elini yumruk yaptı Tabi benim gözüm döndü bağırıp çağırmaya başladım işyerinden kovdum.
Patronlar geldi beni diğer odaya aldı. Adama sordu. Diyor ki yayılmış oturuyor soruma düzgün cvp vermiyor. Patron dedi ki sanane sen kimsin ki benim işyerimde benim personelime karışıyorsun. Onlar biraz daha geç gelse bana vurabilirdi. Bu kadar basit birine şiddet uygulamak işte.
İşte böyle bir dünyada yaşıyorum
Bak bir de şöyle bir olay anlatayım. Bir abi var, karısından illallah etmiş, boşamak istiyor. Ama boşayamıyor. Aşiret izin vermiyormuş. Üstüne kuma al, ama karını boşayamazsın diyorlarmış. Boşayınca ortalığa düşermiş kadın onlara göre.O aldatırken elinin kiri ama boşanan eş hala onun namusu. Sizin zihniyetinizi s.km
Bak hele sen şu ... nasıl sinir oldumGeçen hafta işyerine bir hanzo geldi. Benim odam temizlendiği için sekreterlik bölümünde oturuyor TLF ile oynuyordum. Hanzo girdi patronu sordu. O kadar sessiz sordu ki iki kere tekrar etti. Kimsiniz dedim. Adamın sabrı taştı ve bana ilk önce sen karşımda düzgün otur yayılmışsın ne o öyle dedi. Üzerime yürüdü elini yumruk yaptı Tabi benim gözüm döndü bağırıp çağırmaya başladım işyerinden kovdum.
Patronlar geldi beni diğer odaya aldı. Adama sordu. Diyor ki yayılmış oturuyor soruma düzgün cvp vermiyor. Patron dedi ki sanane sen kimsin ki benim işyerimde benim personelime karışıyorsun. Onlar biraz daha geç gelse bana vurabilirdi. Bu kadar basit birine şiddet uygulamak işte.
Hah, bak işte bunların beynini kırardı eşim. İşin yoksa adliyeye git gel sonra.Geçen hafta işyerine bir hanzo geldi. Benim odam temizlendiği için sekreterlik bölümünde oturuyor TLF ile oynuyordum. Hanzo girdi patronu sordu. O kadar sessiz sordu ki iki kere tekrar etti. Kimsiniz dedim. Adamın sabrı taştı ve bana ilk önce sen karşımda düzgün otur yayılmışsın ne o öyle dedi. Üzerime yürüdü elini yumruk yaptı Tabi benim gözüm döndü bağırıp çağırmaya başladım işyerinden kovdum.
Al işte.Bak bir de şöyle bir olay anlatayım. Bir abi var, karısından illallah etmiş, boşamak istiyor. Ama boşayamıyor. Aşiret izin vermiyormuş. Üstüne kuma al, ama karını boşayamazsın diyorlarmış. Boşayınca ortalığa düşermiş kadın onlara göre.
Sinirden oturup ağladım. Ama kimse bana sakin ol bir daha öyle yapma demedi.Bak hele sen şu ... nasıl sinir oldum
Olayın olduğu yerde kamera var her türlü süründürürdüm onuHah, bak işte bunların beynini kırardı eşim. İşin yoksa adliyeye git gel sonra.
Merhaba cıcegım hosgeldınMeraaabbaaayyıııınnnnn
Bak bir de şöyle bir olay anlatayım. Bir abi var, karısından illallah etmiş, boşamak istiyor. Ama boşayamıyor. Aşiret izin vermiyormuş. Üstüne kuma al, ama karını boşayamazsın diyorlarmış. Boşayınca ortalığa düşermiş kadın onlara göre.
Niye kadın ortalık malı mı? Erkekler rahat bıraksa gayette güzel yaşıyor kadınlarBak bir de şöyle bir olay anlatayım. Bir abi var, karısından illallah etmiş, boşamak istiyor. Ama boşayamıyor. Aşiret izin vermiyormuş. Üstüne kuma al, ama karını boşayamazsın diyorlarmış. Boşayınca ortalığa düşermiş kadın onlara göre.
Merhaba cıcegım hosgeldın ♥
Merabaaa yazmıstım telf kendı düzenlemişMerhaba hosbuldum alevvv alleeevv
Merabayın de ayrıca merhaba ne yav
Merabaaa yazmıstım telf kendı düzenlemiş
Tam bir gerizekalı telım
Cıkarayım da kasiyer kız telime yurusun dı mı?????Tel.ini lütfen market gezmesine çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?