- 19 Mayıs 2020
- 47.991
- 215.959
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.221
Bdv okuyamıyorum ruhum daralıyor.
Ben ilk üye olduğum zamanlar rüyalarımı bile etkiliyordu
KocağğğğğğğğAynen bazılarının kafa yapılarını gördükçe sinir basıyor beni
Caydırıcı cezalar olmadıkça devam edecek bu durum. Hem de dozu artarak. Ben çocuğumu nasıl koruyacağım böyle pis insanlardan
Kaynanayı bulup İran kınası yollayalım bir kilo. Eminim zevkle yakar.aynen öyle katılıyorum. Maalesef bu kafa yapısı değişmeyecek.
Yazık o öldürülen kadının açtığı konuya baktım şimdi. Kaynanasının fenalığından ve o yaratığın bir şey yapmadığından dert yanmış. İşte kaynananın zihniyetine bakınca insan,onun yetiştirdiği yaratığın da neden böyle olduğunu anlıyor. Her şey ailede bitiyor. Bizler çocuklarımıza ne verirsek ne öğretirsek ona göre yetişiyorlar. Erkektir yapar diyip oğullarını bir halt sanarak büyütenler siz de beter olun
He bak kesin karı üzüleceğine seviniyordur, oğlu büyük bir iş başardı çünküKaynanayı bulup İran kınası yollayalım bir kilo. Eminim zevkle yakar.
Rahat nefes mı?Bence biraz bdv ye gidin kv başlıklarını okuyun ve rahat bir nefes alın kızlar
Kv başlıklarını okuyunca tek olduğunuza üzülmezsiniz diyor benceRahat nefes mı?
Hahahahaha hosgeldın bekar arkadasımBence biraz bdv ye gidin kv başlıklarını okuyun ve rahat bir nefes alın kızlar
Yok burası iyi. Güvenli bölge burası. Kocişkomun piremsesi KV biricik favori gelini olma gibi bir isteğim yokBence biraz bdv ye gidin kv başlıklarını okuyun ve rahat bir nefes alın kızlar
Bundan sonra seni etiketlere boğacağımAranızda bir tek ben bdv yi okumuyorum sanırım
Ben zaten bir taneyim. Hiç eltim yok.Yok burası iyi. Güvenli bölge burası. Kocişkomun piremsesi KV biricik favori gelini olma gibi bir isteğim yok
BenderBen zaten bir taneyim. Hiç eltim yok.
Ben mudavımAranızda bir tek ben bdv yi okumuyorum sanırım
Nayır nolamazBundan sonra seni etiketlere boğacağım
İyi geceler Allah rahatlık versin Calciferrcımİyi geceler kızlar
Hahaa ben de öyle olucam o zaman bu gidişleBen zaten bir taneyim. Hiç eltim yok.
Aranızda bir tek ben bdv yi okumuyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?