- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.401
Hoşgeldın sonda ki 25 ın bir anlamı var mı sorcam sorcam kalıyorHerkese hayırlı akşamlar
Onu da mı hiç yapmadın?Aymen aklıma gelmıyor bazen burda mast falan yapanlar oluyor yazıyırlar tuhaf geliyorama keratayı öperken içim bi akıyor ona
Yok yapmadımOnu da mı hiç yapmadın?
Var canım memleket meselesiHoşgeldın sonda ki 25 ın bir anlamı var mı sorcam sorcam kalıyor
Biz Lifta denedik. En ufak bir yakınlaşmada...İşe yarar mı?
Oy yavrumYok yapmadımaklıma o tarz bir şey gelmiyor
Ohhh hiç ellememiş, ne rahatsın. Sinir yok stres yokYok yapmadımaklıma o tarz bir şey gelmiyor
Keşke bitse.
Sonra zarar vermez de mi o? Ne kadar kullanıyonuz?Biz Lifta denedik. En ufak bir yakınlaşmada...
Sen kötü bisi demedin kiDemek ki ben de gidiciyim
Demedi, iltifat yerine bile geçiyor. Ama kızdı o arkadaş nedense.Sen kötü bisi demedin ki
10 mg iki kez kullandık. Ama her gün kullanılan versiyonları da varmış 5 mg 28-30 tablet şeklinde. Doğal içerikli oluyorlar. Etken maddesi tadalafil olanların yan etkileri pek olmuyormuş.Sonra zarar vermez de mi o? Ne kadar kullanıyonuz?
M MrsDelfino bilmediğin bir şey de yok haydar dümenin veliahtıSonra zarar vermez de mi o? Ne kadar kullanıyonuz?
Ay çok güzel. İçirecem10 mg iki kez kullandık. Ama her gün kullanılan versiyonları da varmış 5 mg 28-30 tablet şeklinde. Doğal içerikli oluyorlar. Etken maddesi tadalafil olanların yan etkileri pek olmuyormuş.
Gel sarılalım hemşerimVar canım memleket meselesi
Aynen ne bunlar yaa ben hic bilmiyomNeymiş o bizi de aydınlatın
Yok valla rahatımOhhh hiç ellememiş, ne rahatsın. Sinir yok stres yok
Amaninnn sende miGel sarılalım hemşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?