- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.421
Ezıkledın mı kız benı bakma evlenınce içimden hırçın biri çıkıcak kesın o potansiyeli görüyorumOy yavrum
Hosbuldum yorumları okuyorum nece konusuyonuz kızlar anlamıyorum ben bunları Allahım kör cahilmisim ya laHoş geldin dondurmacı hemşehrim
EvetAmaninnn sende mi
Hiç sorma ben deHosbuldum yorumları okuyorum nece konusuyonuz kızlar anlamıyorum ben bunları Allahım kör cahilmisim ya la
Tabi canım yılların birikimi olacakEzıkledın mı kız benı bakma evlenınce içimden hırçın biri çıkıcak kesın o potansiyeli görüyorum
Çok sarılalım kız
Karşı taraf yay bırde ben aslan olunca alev alırTabi canım yılların birikimi olacak
Bazı erkeklerde oluyor. Eşini anne gibi görüyor sadece. Cinsel çekim hissetmiyor falan.Bilmiyorum ki. Ne saçma şey o ya öyle.
Kerata düşündüğüm şey değildir dimiAymen aklıma gelmıyor bazen burda mast falan yapanlar oluyor yazıyırlar tuhaf geliyorama keratayı öperken içim bi akıyor ona
Normal de merkez bacım ama evlilik için ilçeye geldim. SenSarılalım aşkımNeresinden
Yok yok değil o tecrübeliKerata düşündüğüm şey değildir dimi
Öyle birşey olsa aldatma olayları falan olmaz mı? Hani bu adam nerden karşılayacak ihtiyacı? Öyle olsa hissederim, rüyama bile girer, sonuçta enselerim yani.Bazı erkeklerde oluyor. Eşini anne gibi görüyor sadece. Cinsel çekim hissetmiyor falan.
Herkes senin gibi aşına değil cağğnımm. Diğer sekmede Google açık senin yüzünden. Merak edenlere Lidya geciktirici sertleştiriciBiz Lifta denedik. En ufak bir yakınlaşmada...
Lifta ney yaa delfino anlat ablanaBiz Lifta denedik. En ufak bir yakınlaşmada...
Tırsma ama bakNormal de merkez bacım ama evlilik için ilçeye geldim. Sen
Kaldım sanırım. Hadi bunun şerefine dondurmamızı yalayalımSen kötü bisi demedin ki
Ben açmıyorum.Keşke bitse.
Doğum kontrol hapı ve gebelik testini utanmadan almama rağmen eczaneye giderken az bir gerildimAy çok güzel. İçirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?