- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.441
Yok canım kolay kolay tirsmam dadaş kanı var içimizdeTırsma ama baktahmin et duyunca amann deme adfhjk
Erkek arkadaşım kaldıraç diyor kısacaHerkes senin gibi aşına değil cağğnımm. Diğer sekmede Google açık senin yüzünden. Merak edenlere Lidya geciktirici sertleştirici
Biz çok duyduk böyleleriniEzıkledın mı kız benı bakma evlenınce içimden hırçın biri çıkıcak kesın o potansiyeli görüyorum
Annem merkez baba ispir adghjkYok canım kolay kolay tirsmam dadaş kanı var içimizdeneresinden
Yok yok bak buraya yazarım adfgjkBiz çok duyduk böylelerini
Rahatsızlık olması daha muhtemel anlattığına göreÖyle birşey olsa aldatma olayları falan olmaz mı? Hani bu adam nerden karşılayacak ihtiyacı? Öyle olsa hissederim, rüyama bile girer, sonuçta enselerim yani.Aklıma gelmişti, ama gözün dışarı kayma durumu olmayınca rahatsızlığa yordum.
Ben de oltudayim canımAnnem merkez baba ispir adghjk
Aslında çekiyor kendimi biliyorum ama tutuyorum mast falan da yapmadığım için aklıma gelmiyorBiz çok duyduk böylelerini
Bence de. Evliliği etkilememiş gibi vinsellik dışında. Bir de bu kadar sürmezdiRahatsızlık olması daha muhtemel anlattığına göre
Sana 2 dondurma yolluyorum banlanmamanın serefineKaldım sanırım. Hadi bunun şerefine dondurmamızı yalayalım
Oltulu çok anne tarafındaBen de oltudayim canımİspir den çok arkadaşım var
Sen Erzurum merkezdemisinOltulu çok anne tarafında
Yok biz İstanbul’da yaşıyoruz. Anne tarafı merkezde baba tarafıda ispirde ama teyze kuzen falan burda tabi evler yakınSen Erzurum merkezdemisin
Bana da gaz ver gız.ağırlık çöktü üstüme üşeniyorum şuanBen bi bakım yapayım gızlarr
Erzurum'da olsaydın gorusurdukYok biz İstanbul’da yaşıyoruz. Anne tarafı merkezde baba tarafıda ispirde ama teyze kuzen falan burda tabi evler yakın
Benim burada cinsellik sohbeti açmamın tek sebebi burada olanların diğer konulardaki yorumlarıma bir şeyler demesi ya da emoji bırakmaları. Orada geyik yapmamak için bu topikte takılanlarla aynı kişilere buradan yazıyorum. Rahatsız oluyorsanız bir daha girmem bu konulara burada.Keşke bitse.
Yok, derdim bitse de çenem dursa diyorum. Benim burada cinsellik sohbeti açmamın tek sebebi burada olanların diğer konulardaki yorumlarıma bir şeyler demesi ya da emoji bırakmaları. Orada geyik yapmamak için bu topikte takılanlarla aynı kişilere buradan yazıyorum. Rahatsız oluyorsanız bir daha girmem bu konulara burada.
Şeyy ben pek ispirli sevmiyorum bı babamı seviyorumErzurum'da olsaydın gorusurdukbı sevgilim vardı İspirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?