- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.461
Ne oldu şaşırdınAslında çekiyor kendimi biliyorum ama tutuyorum mast falan da yapmadığım için aklıma gelmiyor
Kaç yaşındasın?
Kalk çabuk o koltuktan doğru banyoya hadi run runBana da gaz ver gız.ağırlık çöktü üstüme üşeniyorum şuanbu arada İpek kirpik yaptırmıştım büyük kolaylıkmış şimdi dökülmeye başladılar gidemedim de daha yenilemeye rimel sürdüm bu gün temizlemesi işkence geliyor
26 canKaç yaşındasın?
Hiç merak da mı etmedin?26 can
Tabiki canımŞeyy ben pek ispirli sevmiyorum bı babamı seviyorumkesin görüşürdük ya. Anbemle kardeşim Ağustos da gidicek üç günlüğüne büyük torun evleniyor. Gitmicekti de şimdi kuzenim ilk torun durmadan aradı gel hala diye kıyamadı gidicek bende onun kardeşine gidicem o da seneye belki evlenir gittiğim vakıt yazarım burdan havuzbaşında buluşuruz
Ben senin yarı yaşındaydım onu ilk yaptığımda26 can
Ne yalan söyleyeyim hiç etmedim hani biliyorsun tabi cinselliği vs ama yapmadım aklıma gelmedi. Bir de bazen haydar dümen falan okurdum komıktı bılırsın yani derdim insan kendinden nasıl zevk alır mantığım almıyordu gerçeğini istiyorum ilerdeHiç merak da mı etmedin?Mast diyorum. Küçük de değilmişsin.
Ben senin yarı yaşındaydım onu ilk yaptığımda
Ya cidden çok zekiler hani mesela çoğu geneli zengin ticarette falan çok iyiler ama baba tarafını hıc sevmediğim için haz etmiyorum doğrusuTabiki canımİspirli bende sevmem artık ondan sonra
Kalktım vallaKalk çabuk o koltuktan doğru banyoya hadi run run
Evet bebegım dolanıyordumhoşgeldin topigine ❤ bdv de miydin
AsdfgjkkYa şunu sormayın otomatik bunu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2668836
Biz soruyo muyuz kimi.....sun diye?Ya şunu sormayın otomatik bunu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2668836
Sansürsüz üzgünüm KiBCinsellikten konu açılmışken bunu atmadan duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?