- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.046
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.501
Aaa durun merak ettimBaksana cm li konuyaCledyana
iltifat ettim oysakiAaa durun merak ettim
Calci mugeye çik kuzum bana santimli konuda saldirdilar de
Aynı üyeye başka konuda '' 5 dk sürer inş bundan sonra '' demişti. Kadın 25 dk olduğundan yakınıyordu. Calciciğime orda gıcık kapmış olabilir.Aaa durun merak ettim
Calci mugeye çik kuzum bana santimli konuda saldirdilar de
Aynı üye miydi oAynı üyeye başka konuda '' 5 dk sürer inş bundan sonra '' demişti. Kadın 25 dk olduğundan yakınıyordu. Calciciğime orda gıcık kapmış olabilir.
AagahakakAynı üyeye başka konuda '' 5 dk sürer inş bundan sonra '' demişti. Kadın 25 dk olduğundan yakınıyordu. Calciciğime orda gıcık kapmış olabilir.
Evett. Bildirim gelmişti akşam. Orda farkettim aynı üyeymiş.Aynı üye miydi okadın kocasını reklam etmiş
Demek ki konu konu gezip anlatıyor hava atıyor. Hayatında kocasınınkini anlatıp hava atacak kadar kimseyi düşürmesinEvett. Bildirim gelmişti akşam. Orda farkettim aynı üyeymiş.
Ne dedim herkesin tuttuğu kendine19'a vayyy beee demediğiniz için sinirlenmiş
İçim cız etti ya ama. Demek övülecek başka artı yön yok herifte.Demek ki konu konu gezip anlatıyor hava atıyor. Hayatında kocasınınkini anlatıp hava atacak kadar kimseyi düşürmesin
Adam sex machine çıktı Rıza Babaİçim cız etti ya ama. Demek övülecek başka artı yön yok herifte.
Ayy ne var azicik gazlasaydiniz kadini elalem neler tutuyor diyeNe dedim herkesin tuttuğu kendine
Giresun'a gidiyorumAzcik konuyu degstreyimbayramda napıyosunuz kızlar nerelere gidiceksiniz
EvdeyimAzcik konuyu degstreyimbayramda napıyosunuz kızlar nerelere gidiceksiniz
Bi yere gidemiyoz, babam hasta. Diyalize giriyor. Evdeyiz.Azcik konuyu degstreyimbayramda napıyosunuz kızlar nerelere gidiceksiniz
Memleket miGiresun'a gidiyorum
Evde kedimle oturacağımAzcik konuyu degstreyimbayramda napıyosunuz kızlar nerelere gidiceksiniz
Allah sifa versin canım.. olsun yanında olsunlarda en guzel bayram onlarlaBi yere gidemiyoz, babam hasta. Diyalize giriyor. Evdeyiz.
Aaa annenlerin yanina git bayramda yalniz kalma definocumEvde kedimle oturacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?