- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.704
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.541
TamamPasta yeriz agagagagaga
Ablam orda onuuin yanına gidiyorumMemleket mi
çok geçmiş olsun ❤Bi yere gidemiyoz, babam hasta. Diyalize giriyor. Evdeyiz.
Hoş buldum bacısı
Sağol.,çok geçmiş olsun ❤
Ben hep yaziyorum diye bekleyeyim dedim talihlimiz sen oldunBuralar pek bi ıssız kalmış
Ayy kız yok almayayımBen hep yaziyorum diye bekleyeyim dedim talihlimiz sen oldunal sana cikilata Lexacommander olsa oyle derdi
Benimde canm nasil istedi nutella ama evde olmayinca yiyemedim bilerek almiyorumAyy kız yok almayayımNutellakoliğim ben buna bir dur demem lazım artık
En iyisi valla sakın bir kere alayım ne olur demeBenimde canm nasil istedi nutella ama evde olmayinca yiyemedim bilerek almiyorum
Söyle bakem merak ettimEn iyisi valla sakın bir kere alayım ne olur demebenim yediğim miktarı duysanız kınarsınız beni o yüzden demeyeceğim
Ben de çok yiyom. Koca popomu ona borçlu olabilirim.En iyisi valla sakın bir kere alayım ne olur demebenim yediğim miktarı duysanız kınarsınız beni o yüzden demeyeceğim
Geldım cıcegım sımdı burdayım
Hoşbulduk. Çarşıya gitmiştim. İki don kestirdim hazır memleketteyken.
750lik olanı 5-6 günde bitiyorumSöyle bakem merak ettim
Benimde ayva göbüşüm çıktıBen de çok yiyom. Koca popomu ona borçlu olabilirim.
Iyiyim kuzum yaz dizisi izleyip kafa bosaltmayi dusunuyorumGeldım cıcegım sımdı burdayım
Nasılsın♥
Oo iyi yapmissnHoşbulduk. Çarşıya gitmiştim. İki don kestirdim hazır memleketteyken.
Apartman komsularım balkonlarda tıksınc seslerini duyuyorum kulaklık almaya ıcerı gırdım kulaklık takıp muzık dınlıcem, allahın belaları.Iyiyim kuzum yaz dizisi izleyip kafa bosaltmayi dusunuyorumbeyni rafa kaldirarak izlicem sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?