Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Istanbul sakin olur orayı gezersn rahat rahat
Hahahaha ist mı sakın
Degıl be cıcegım, annemdeyken koctasa gıdeyım dedım ılceden 30dkda anca ciktım. Ilceden bak.
Hıc sakın degıl.
Ya bayramda belkı herkes oraya buraya gider ozaman sakinler bilmiyorum.
Denize falan giderim ya, evın asagısı deniz
Hıc bısey yapamazsam bu var.
Baklava yiycem kavurma yiycem, bayram gibi bayram

Yok yani bayramda herkes gidince gosteriyolar bombos kaliyor istanbul ondan dedim yoksa istanbulu bilmem mi korkuyorum ben oradan

Yok yani bayramda herkes gidince gosteriyolar bombos kaliyor istanbul ondan dedim yoksa istanbulu bilmem mi korkuyorum ben oradan
Bizim burası cok İstanbul ıcı sayılmaz zaten daha cok tatil beldesi gıbı dıyım.
Kısın sessiz sakin, yazın cok aktıf.
Dedıgın gıbı bayramda saga sola giderse millet, ozaman sakinler.
Zaten hıc ınsan goresım yok, el opmeye gitmeyi dusunmuyorum kimseye telf edıcem ınsallah kızmazlar.
Korona hala bitmedi ve ev gezmelerını istemiyorum
Ins bize de gelmezler diycem ama gelecekler emınım
Bugun bir arkadasımla konusuyorum hangi gun geleceksin falan diyor bayramdan bahsediyoruz.
Aa super ozaman gorusuruz kalcakmıssın dedı.
Evet dedim.
Anneme kimseyi istemiyoruz malum Vırus bitmedi, sıze gelırım ben bayramlasmaua gorusuruz dedı
Senın annen baban anne baba da benimkiler ne? Siz hasta olmayın kimse gelmesin ama sen bize gel?
Biz kimseyi istemiyoruz demese, bayramda size cıkarım dese buyur gel diycem.
Bız kimseyi istemiyoruz dıyınce, sahile inerim ben orda gorusuruz bbıze cıkmana gerek yok dedim.
Ve simdi sahilde de gorusmek istemiyorum
Insanı insandan sogutuyorlar.

Ahhahaha o ne ya öyle benmkiler önemlide seninki korona olsa onemli degil gibi.. sende aradgnda canm dısarı çikalim anneme virus falan bulasmasn doye kimseyi almiyoruz eve dersn biside diyemez

Ahhahaha o ne ya öyle benmkiler önemlide seninki korona olsa onemli degil gibi.. sende aradgnda canm dısarı çikalim anneme virus falan bulasmasn doye kimseyi almiyoruz eve dersn biside diyemez
İnsanlar cok tuhaf ya..ve arsızlar.
Cekınme utanma sıkılma falan sıfır. Laf nereye gidecek diye dusunmek sıfır.
Kırka merdiven dayamış insanların boyle olması uzucu cunku, Degısmezler.
Cocuk olsa ayıp oyle denmez diye uyar
Koca kadın ne denir?
Kafa dinlemeye gıdıcem zaten.
Aklı olan vatsaptan ıyı bayramlar yazsın

Ahahhaha aynen yeterli bencede bende kafa dinleyeyim diyorum ilk gün biraz yogun olabilirim ama sonra dinlencem umarım yani dedi ve dinlenemedi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…