- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.701
Barı kızım hedıye ettı demesını beklerdımAdidas demisti
Kusurat ekleyince inandırıcı olmus kızını katıp uzatmak ıstememıstır asgsjakaBarı kızım hedıye ettı demesını beklerdım
5-6 gün yine iyi gidiyormuş. Bana üç gün dayanmıyor o en büyük boy nutella. Tatlı ve çikolatayla aram yok üstelik750lik olanı 5-6 günde bitiyorum
Benimde ayva göbüşüm çıktı
Kız dikkat et, büyürsün enine ben gibi.5-6 gün yine iyi gidiyormuş. Bana üç gün dayanmıyor o en büyük boy nutella. Tatlı ve çikolatayla aram yok üstelikRegl iken bir alıyorum, ikinci güne kalırsa başarı.
86 nasıl oldum zatenKız dikkat et, büyürsün enine ben gibi.
Boy?86 nasıl oldum zatenChickyler Dodoslar regl olunca Nutellalar
1.68-1.69 1.70 diyelim
1.53 ve aynı kilo hemen hemen1.68-1.69 1.70 diyelim
Canı sıkılmış napsın evde asfjklPatili kızım ben çarşıdayken bana sürpriz yapmış
Yatağıma sürprizCanı sıkılmış napsın evde asfjkl
Konfeti gibiYatağıma sürpriz
Sevgilin mi süprizi yapsın isterdınYatağıma sürpriz
Konfeti gibi
Sevgilim hiç gül yaprakları dökmedi yatağıma. Gece hanım da buruk kalmayayım diye yaptı herhaldeSevgilin mi süprizi yapsın isterdın
Ahahahah tum evi uyuyakalarak gezmekGünaydın kızlar. Dün gece çocuğu uyuturken bende uyumuşum. Sonra uyandım salona geçtim oturayım diye. Bir de orda uyuya kalmışım. Orda tekrar yatağa
Günaydın. Ben de uyudum, çocuk şu aralar uykuya geçemiyor, zırlıyor sürekli.Günaydın kızlar. Dün gece çocuğu uyuturken bende uyumuşum. Sonra uyandım salona geçtim oturayım diye. Bir de orda uyuya kalmışım. Orda tekrar yatağa
O arada koca bardak soğuk su bile içtimAhahahah tum evi uyuyakalarak gezmekyasasin annelik
Kaç yaşındaGünaydın. Ben de uyudum, çocuk şu aralar uykuya geçemiyor, zırlıyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?