Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Napiyorsun bebisim
Kk daki insanların bordrolarını çok merak ediyorum yangın ya insanlar 15b den az gelirle ev dondurulmez diye düşünüyor
İyiyim brokcum annemlere geldım uzattim ayakları balkonda keyifs saati yapıyorum
Konuyu gormek isterim hangi konu?
Sen nasılsın

İyiyim brokcum annemlere geldım uzattim ayakları balkonda keyifs saati yapıyorum
Konuyu gormek isterim hangi konu?
Sen nasılsın ♥

Bende iyiyim yarın bayramlaşma aramalarını düşünüp çenemi dinlendiriyorum hoff hiç sevmiyorum görüntülü aranma olursa diye netimi kapatmayı düşünüyorum ajxnajxnajhx

Çalışmayla ilgili bir başlığı var neden çalışmıyorsun diyorlarmış, sende yazmışsın koca parası yemek hobim de geç diye

Hahahahahahahaha e ne ya.. Millete meram mı anlatıcam ya

Ay brok dur hatırlatma resmen stres oluyorum ya bayramlasma muhabbetinden.. Cocukkende sevmezdim kapı kapı gezip el öpmeyi.. Sımdı goruntulu arama cıktı

Ya bilmiyorum ki Ceylan'ın konusuna da yazmışlardı 30b ile zar zor gecinirsiniz iki kişi diye tr deki insanların yarisindan fazlasi asgari ücret aliyor
Ah ah brok.... Otuz binle zor gecınmek mı, dunyada kı en kısa fıkra kadar kısa ve komik
Ne guzel insanımız zengin...

Ah ah brok.... Otuz binle zor gecınmek mı, dunyada kı en kısa fıkra kadar kısa ve komik
Ne guzel insanımız zengin...

Ne bileyim ya hepsi jet sosyeteden galiba Şeyma subaşı na bile nafaka yetiyor mu diye sorduklarında yetmeme ihtimali var mı demişti düşün yani seymacigim ne kadar alçakgönüllü jaxuaxbjaxbajxha

Ne bileyim ya hepsi jet sosyeteden galiba Şeyma subaşı na bile nafaka yetiyor mu diye sorduklarında yetmeme ihtimali var mı demişti düşün yani seymacigim ne kadar alçakgönüllü jaxuaxbjaxbajxha
Seymanın nafakayla Kucuk bır ılcede ev alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…