- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.741
Bende annemlere geldımhellööööööö
temizlik üzerine yürüyüş yaptım
allah cezamı verdi :)
tutuldu her yerim
Napiyorsun bebisimBrokolis cigimide etiketlıyım♥
İyiyim brokcum annemlere geldım uzattim ayakları balkonda keyifs saati yapıyorumNapiyorsun bebisim
Kk daki insanların bordrolarını çok merak ediyorum yangın ya insanlar 15b den az gelirle ev dondurulmez diye düşünüyor
Kocasızlık başına vurdu diyeceğim de kocan gelip almıştı seni dimi en son olduğun yerdenOoo ben de geliyorum. Pardon ben de giriyorum
Hangi meslek sahipleriymiş onları diyenNapiyorsun bebisim
Kk daki insanların bordrolarını çok merak ediyorum yangın ya insanlar 15b den az gelirle ev dondurulmez diye düşünüyor
Bu balkonda sesler yok galibaİyiyim brokcum annemlere geldım uzattim ayakları balkonda keyifs saati yapıyorum
Konuyu gormek isterim hangi konu?
Sen nasılsın ♥
Burda martı sesi ve deniz kokusu var, yemın ederım cennet.Bu balkonda sesler yok galiba
İyiyim brokcum annemlere geldım uzattim ayakları balkonda keyifs saati yapıyorum
Konuyu gormek isterim hangi konu?
Sen nasılsın ♥
Hahahahahahahaha e ne ya.. Millete meram mı anlatıcam yaBende iyiyim yarın bayramlaşma aramalarını düşünüp çenemi dinlendiriyorum hoff hiç sevmiyorum görüntülü aranma olursa diye netimi kapatmayı düşünüyorum ajxnajxnajhx
Çalışmayla ilgili bir başlığı var neden çalışmıyorsun diyorlarmış, sende yazmışsın koca parası yemek hobim de geç diye
Deniz kokusuBurda martı sesi ve deniz kokusu var, yemın ederım cennet.
Hangi meslek sahipleriymiş onları diyen
Bunlar ne meslekte acaba proflar bu kadar almıyorYa bilmiyorum ki Ceylan'ın konusuna da yazmışlardı 30b ile zar zor gecinirsiniz iki kişi diyetr deki insanların yarisindan fazlasi asgari ücret aliyor
Laf olsun işte. Nasıl olsa kimse tanımıyor bol keseden atıyorlarYa bilmiyorum ki Ceylan'ın konusuna da yazmışlardı 30b ile zar zor gecinirsiniz iki kişi diyetr deki insanların yarisindan fazlasi asgari ücret aliyor
Ah ah brok.... Otuz binle zor gecınmek mı, dunyada kı en kısa fıkra kadar kısa ve komikYa bilmiyorum ki Ceylan'ın konusuna da yazmışlardı 30b ile zar zor gecinirsiniz iki kişi diyetr deki insanların yarisindan fazlasi asgari ücret aliyor
Evet beybim ıkı dk otede deniz varDeniz kokusu
Deme demeEvet beybim ıkı dk otede deniz var
Ah ah brok.... Otuz binle zor gecınmek mı, dunyada kı en kısa fıkra kadar kısa ve komik
Ne guzel insanımız zengin...
Seymanın nafakayla Kucuk bır ılcede ev alınırNe bileyim ya hepsi jet sosyeteden galibaŞeyma subaşı na bile nafaka yetiyor mu diye sorduklarında yetmeme ihtimali var mı demişti düşün yani seymacigim ne kadar alçakgönüllü jaxuaxbjaxbajxha
Laf olsun işte. Nasıl olsa kimse tanımıyor bol keseden atıyorlar
Bunlar ne meslekte acaba proflar bu kadar almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?