- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.161
Benim göyneeeemi giy de dedi mi.
Ne yazdin kiCok talihsizim diye bir konuda gaddar ilan edilmisim:) bazi konularda ciddi aklimi kaybedecek gibi oluyorum.
Ahahahah ileti yazindi ne guzelSenin de kalbin kazan gibi kararmış demek
Ne yazdin ki
Gündemi takip edin diyorumAhahahah ileti yazindi ne guzelsimdi gölgesi yeter diyosun calcifer cim
Ahahah saglam korona bedduasi aldın o zamanYa kadin daha onceki konusunda esinin testi pozitif oldugu halde esini markete gondermisti. Sen o uye misin demistim :) kafalar bi dunya ama ona buna saldiriyorlar :)))
Hahahahahahah dünkini yazmazsin umarımGündemi takip edin diyorumyeni yazılar peşindeyim
Anam yine ekşin var ya la tilililiYa kadin daha onceki konusunda esinin testi pozitif oldugu halde esini markete gondermisti. Sen o uye misin demistim :) kafalar bi dunya ama ona buna saldiriyorlar :)))
Dünkü ne? 1 saatte zevk şelalesi mi?Hahahahahahah dünkini yazmazsin umarım
Ahahahha iyi bari korkuttun beniYok bunu yazdım
Yok, kavurma yedik sadece. Yarın ebemin ocağının başına geçicez.Lööp löpp yuddunuz gurbanlıkları golesteroller davan yaptı dieeemineydıyonuz gıııı
Gız bah hep senin basıyın altından hortluyo haa ne varsaCok talihsizim diye bir konuda gaddar ilan edilmisim:) bazi konularda ciddi aklimi kaybedecek gibi oluyorum.
Dünkü ne? 1 saatte zevk şelalesi mi?
Ahahaha aynen ama kıyamamıs bize yazmamışDünkü ne? 1 saatte zevk şelalesi mi?
Eşime sordum üçlü ne diye adam suratıma baktı çekti gittiAhahahha iyi bari korkuttun benidünki kadin yüzünden tuhaf rüyalar gordüm zaten
Ebeden sonrasini tuhaf sekilde tamamladım ahhahahaYok, kavurma yedik sadece. Yarın ebemin ocağının başına geçicez.
İnşallah yakınları vaziyete uyanır, tedaviye ihtiyacı var onun.O kadincagizin hali icler acisi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?