Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Canim saka bir yana bu donemde dugunler hic saglikli degil. Tek ya da cift gitmesi degil, dugune gitmesi sorun. Bir de memleketteymis. Esinin onceligi bebeginiz olmali.

Memleketim küçük bir yer, düğünlerde maske takmıyorlar, sosyal mesafe hak getire. Gitmesin, ne gerek var. İban atsınlar, takınızı oraya atın

Canim saka bir yana bu donemde dugunler hic saglikli degil. Tek ya da cift gitmesi degil, dugune gitmesi sorun. Bir de memleketteymis. Esinin onceligi bebeginiz olmali.
Yok Allah ıcın ısrar etmiyor zaten tepkımdende cekınır oda korkuyor zaten sadece benı yokladı destek bekledi sankı ama dırnaklarımııı görünceeeek gercekler le karsı karsıya geldi Ahahahah

Virüs varken düğün yapan insanları anlamıyorum... Kendim gitmezdim, eşim de giderse döndüğünde 14 gün eve almazdım

Sus gııı beni garıstırma burda sordum yetti caneem ne gerek var sımdı ooohhoo
Ama hic eksinli konu yok sen bdv de acsan sehvetli kocasi olan gelse sana kocasndan bahsetse biz onunla ugrassak falan yani bugün sıkıcı geciyor benneyanginlargordum de yok biraz stres atardık

Virüs varken düğün yapan insanları anlamıyorum... Kendim gitmezdim, eşim de giderse döndüğünde 14 gün eve almazdım
Bende oyle dedim valla dedıkı 1 ay gelmım ozaman hoooşt dedım sustu sevdıgım den dıyom yanı kotulune deel valla sıve konusma si :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…