- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.241
Ahahahah sanki git dövuş dedimCok gaza geldim suan ben gidiyim az dovusem
Ahahha valla tam bdv lik konu aslında seninkiNeyse aynen oyle tabi canım hayırdır yaa yok ole bısey kardesım gı de mezkonuyu kapatıyorum neyse beni unutun buda dertmı bdv de yohmu bişeey
Hhahah yok gııı valla kotu bir niyetim yoğudu sadece agızlarınızı yokladım dogru yoldamyim diye yarı yarıya cıktı sonucAjjkım konusunu açacam gelip linçlemeyin mi demek istiyon.
Tmm gı gorgma ne dovusecem gidemez dedımmı bıttıAhahahah sanki git dövuş dedim
Anladım seni sus susHhahah yok gııı valla kotu bir niyetim yoğudu sadece agızlarınızı yokladım dogru yoldamyim diye yarı yarıya cıktı sonuc
Canım bebem 4.5 aylık henuz... arabamız yok otobusle 9 saat yol cekılırmı kucucuk bebeyle bu salgında? Yoksa valla giderdim hem cok severim yolculukları ama salgın utansın.. Bırde maddi konuda sıkıntı gıtmesını ıstemıyorum aslında.
Sus gııı beni garıstırma burda sordum yetti caneem ne gerek var sımdı ooohhooAhahha valla tam bdv lik konu aslında seninki
Ben tebrik ediyorum. Uyuzlar topiğinde ağız aramak vallahi bravo.Sus gııı beni garıstırma burda sordum yetti caneem ne gerek var sımdı ooohhoo
Memleketim küçük bir yer, düğünlerde maske takmıyorlar, sosyal mesafe hak getire. Gitmesin, ne gerek var. İban atsınlar, takınızı oraya atınCanım bebem 4.5 aylık henuz... arabamız yok otobusle 9 saat yol cekılırmı kucucuk bebeyle bu salgında? Yoksa valla giderdim hem cok severim yolculukları ama salgın utansın.. Bırde maddi konuda sıkıntı gıtmesını ıstemıyorum aslında.
Yok Allah ıcın ısrar etmiyor zaten tepkımdende cekınır oda korkuyor zaten sadece benı yokladı destek bekledi sankı ama dırnaklarımııı görünceeeek gercekler le karsı karsıya geldi AhahahahCanim saka bir yana bu donemde dugunler hic saglikli degil. Tek ya da cift gitmesi degil, dugune gitmesi sorun. Bir de memleketteymis. Esinin onceligi bebeginiz olmali.
Virüs varken düğün yapan insanları anlamıyorum... Kendim gitmezdim, eşim de giderse döndüğünde 14 gün eve almazdımKızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?
Ama hic eksinli konu yok sen bdv de acsan sehvetli kocasi olan gelse sana kocasndan bahsetse biz onunla ugrassak falan yani bugün sıkıcı geciyorSus gııı beni garıstırma burda sordum yetti caneem ne gerek var sımdı ooohhoo
Tekım evde cıcegım, sohbet yok yani.
Benneyanginlargordum is back babyAma hic eksinli konu yok sen bdv de acsan sehvetli kocasi olan gelse sana kocasndan bahsetse biz onunla ugrassak falan yani bugün sıkıcı geciyorbenneyanginlargordum de yok biraz stres atardık
Tekim yavrucum
Hoşgeldin bebegimBenneyanginlargordum is back baby
Bende oyle dedim valla dedıkı 1 ay gelmım ozaman hoooşt dedım sustuVirüs varken düğün yapan insanları anlamıyorum... Kendim gitmezdim, eşim de giderse döndüğünde 14 gün eve almazdım
Hosbuldum cıcegımHoşgeldin bebegim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?