- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.221
“Çoklu” tedaviye ihtiyaçları varEn yakinina, yani esine bakilirsa toplu halde tedaviye ihtiyaclari var.
Tamam receteni yazıyorum daha az bdv konularını okuyorsun ve 2020 evlenecek gelin adaylari topiginde 1 hafta geciriyorsun.. 1 hafta sonra tekrar konusalımGuven duymuyorum kimseye ondan olabilir özellikle buraya üye olduktan sonra
1 hafta sonra : koltuk takımımı pembiş mi alsam mavi mi muhabbetleri diyosunTamam receteni yazıyorum daha az bdv konularını okuyorsun ve 2020 evlenecek gelin adaylari topiginde 1 hafta geciriyorsun.. 1 hafta sonra tekrar konusalım
Guven duymuyorum kimseye ondan olabilir özellikle buraya üye olduktan sonra
Benim olur gitsin boşverKızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?
Kızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?
Nikah diye topik var, '' kızlar kaçmaya karar verdim''diye konu var. O da soğutur meselaTamam receteni yazıyorum daha az bdv konularını okuyorsun ve 2020 evlenecek gelin adaylari topiginde 1 hafta geciriyorsun.. 1 hafta sonra tekrar konusalım
Ahahhaha aynen özelliklede gelinlik topiklerinde takıl muhakkak sonra geldiginde prenses mi ağ model mi istiyosun karar veririz1 hafta sonra : koltuk takımımı pembiş mi alsam mavi mi muhabbetleri diyosun
Niye gidemiyon?Kızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?
Ama ona bulasır sonra da sana bulasırsa Allah korusunBen musade ederim. Beni bulastirmasin yeter :)
Canım bebem 4.5 aylık henuz... arabamız yok otobusle 9 saat yol cekılırmı kucucuk bebeyle bu salgında? Yoksa valla giderdim hem cok severim yolculukları ama salgın utansın.. Bırde maddi konuda sıkıntı gıtmesını ıstemıyorum aslında.Niye gidemiyon?
Istemem göndermemdeKızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?
Cok gaza geldim suan ben gidiyim az dovusemIstemem göndermemdesonucta bebeginiz ikinizin sen gitmiyosan o da gitmesin bebegini dusunuyorsa tabi gaza gelip kavgada yapma oralı olma hic
Ama ona bulasır sonra da sana bulasırsa Allah korusunkız bu pandemıde soylenecek lafmı bu tililili
Ajjkım konusunu açacam gelip linçlemeyin mi demek istiyon.Kızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?
Gitme bence alt tarafı 1- 2 günlük düğünCanım bebem 4.5 aylık henuz... arabamız yok otobusle 9 saat yol cekılırmı kucucuk bebeyle bu salgında? Yoksa valla giderdim hem cok severim yolculukları ama salgın utansın.. Bırde maddi konuda sıkıntı gıtmesını ıstemıyorum aslında.
Neyse aynen oyle tabi canım hayırdır yaa yok ole bısey kardesım gı de mezIstemem göndermemdesonucta bebeginiz ikinizin sen gitmiyosan o da gitmesin bebegini dusunuyorsa tabi gaza gelip kavgada yapma oralı olma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?