Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kızlar size bısey sorajaam hani sadece merak cok ta ısrar etmiyor ama merak ıcın soruyorum.. eşinizin memleketine yigeninın dugunune siz yanında olmadan gitmesine musaade edermısınız gonlunuz olurmu?bebgımız var ben dugune gitmem dedım. Ordn baskı yapılıyor sınır oldum Benımkıde gıdecegınden degılde oyle laf olsun diye soyluyor ama ben merak ettim siz ne derdınız?

Guven duymuyorum kimseye ondan olabilir özellikle buraya üye olduktan sonra
Tamam receteni yazıyorum daha az bdv konularını okuyorsun ve 2020 evlenecek gelin adaylari topiginde 1 hafta geciriyorsun.. 1 hafta sonra tekrar konusalım

Benim olur gitsin boşver

Ben musade ederim. Beni bulastirmasin yeter :)

Tamam receteni yazıyorum daha az bdv konularını okuyorsun ve 2020 evlenecek gelin adaylari topiginde 1 hafta geciriyorsun.. 1 hafta sonra tekrar konusalım
Nikah diye topik var, '' kızlar kaçmaya karar verdim''diye konu var. O da soğutur mesela

Niye gidemiyon?

Canım bebem 4.5 aylık henuz... arabamız yok otobusle 9 saat yol cekılırmı kucucuk bebeyle bu salgında? Yoksa valla giderdim hem cok severim yolculukları ama salgın utansın.. Bırde maddi konuda sıkıntı gıtmesını ıstemıyorum aslında.

Istemem göndermemde sonucta bebeginiz ikinizin sen gitmiyosan o da gitmesin bebegini dusunuyorsa tabi gaza gelip kavgada yapma oralı olma hic

Ajjkım konusunu açacam gelip linçlemeyin mi demek istiyon.

Gitme bence alt tarafı 1- 2 günlük düğün

Istemem göndermemde sonucta bebeginiz ikinizin sen gitmiyosan o da gitmesin bebegini dusunuyorsa tabi gaza gelip kavgada yapma oralı olma hic
Neyse aynen oyle tabi canım hayırdır yaa yok ole bısey kardesım gı de mezkonuyu kapatıyorum neyse beni unutun buda dertmı bdv de yohmu bişeey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…