- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.201
Aha böyleKızlar nasıl geciyor bayram
Aaaa okumadim yetisemiyorum ki bayagi geride kalmisimHahahha ele gecrdim artık burayı yangınimi da evlendiriyoruz ohoooo sen dun okumadnmi yorumları sahil dugunu gelinlil falan konustukbu topikteki herkesi çiftlestiricem @lexacommander
Bak ne guzel bir dua aminn insallahOnun yerine hepimizin başına gökten para yağsın dileyeyim o zaman.
Niye ki?Aha böyle
Pek gelen giden yok hoş olsa da akrabalardan pek hazzetmiyorum değişik bir paradoks işte.Niye ki?
Bak bi sen kalcan tek burada gel kır su inadini senide cift yapem.Aaaa okumadim yetisemiyorum ki bayagi geride kalmisim
Yangincigima kismet mi var?
Lexa da cift olup gelecekmis gibi hissediyorum. Banlanip banlanip sahile gidiyor çakal kesin gozune birini kestirdi
Ahahbahhaa bizimde oyle oluyor aman bos kalabaliktansa boyle daha iyi bosverPek gelen giden yok hoş olsa da akrabalardan pek hazzetmiyorum değişik bir paradoks işte.
Zaten en son beni tek birakip ciftleri savunuyordu hain avukatBak bi sen kalcan tek burada gel kır su inadini senide cift yapem.lexa cift olarak gelcek bende hissediyorum
Eben kim gı seninYok, kavurma yedik sadece. Yarın ebemin ocağının başına geçicez.
Bende varım korkmayınBak bi sen kalcan tek burada gel kır su inadini senide cift yapem.lexa cift olarak gelcek bende hissediyorum
Güzelllll haa şöyle teslim olZaten en son beni tek birakip ciftleri savunuyordu hain avukat
Yap kiz beni de uc bes tane dogurup akrabalarin evine salcam
Dizi izledim tüm gün
Seni dinliyoruz kuzum anlat neden tek olmak istiyosunBende varım korkmayın
Herkes tek tek geliyor, böyle iyi yav. Kafam kaldırmıyor zatenPek gelen giden yok hoş olsa da akrabalardan pek hazzetmiyorum değişik bir paradoks işte.
Talip misin
Utanacak yer arıyor.Ya o deelde su kv tarafından utanıyorum konusu var ya tam bir fiyasko neler yazmak ıstyorum varya ama bayramustu bayramustu seyetmım dıyorum kalp kırmim yanıhemde ban yemim küslük olmaz sımdı siteyle bayramda düemii
Vay anasıni bu kaç delfinoocum simdi senin kafa o kadar diziden sonra normal degildirDizi izledim tüm günGeç kalktım zaten
Guven duymuyorum kimseye ondan olabilir özellikle buraya üye olduktan sonraSeni dinliyoruz kuzum anlat neden tek olmak istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?