- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.781
Aman bosver iş bari.A aaaa deli galibaben evdeydim hemen hemen butun gun, aksam bi cikip toplanti yapip geldim; cunku yasasin ruh hastasi kivaminda iskoliklik
Profildeki sen misinBen 30 oluyorum bir kaç gün sonra...Hala küçük gösteriyorum bari buna sevineyim... ,
Bna da kesinlikle 36 göstermiyorsun diyolar, kac gösterıyorum dedıgımde 18 diyolar yalan soylediklerini anlıyorumBen 30 oluyorum bir kaç gün sonra...Hala küçük gösteriyorum bari buna sevineyim... ,
Hayrat isti, ben cok severim esin dostun isini bedava cozmeyiAman bosver iş bari.
İnsana emek veriyorsun fıs.
Yap toplatılarını kazan paranı oh mis
Ben dahil değil miyim team’eBen de seksolog olarak cinsel sorunları olan çiftleri boşuyorum
Ah cağnım... kalbin kazana gibi kararsa da cifle iyice mi telleyince pamuk tarafın ortaya çıkıyorSeni yazmamış mıyım. Şimdi bile liste başı oldun
Cidden bazı hemcinslerimizin aklı benim 14-16 yaşlarındaki halimden çok daha havada oluyor
İkinci evliliğinde kaynanayla yaşamak isteyip “akşam gelir kaynanamla çay içer sohbet ederim” diye hayaller kuran gördğ bu gözlerEşinle uzanıp dizi/film izlemeyi, arada bir oynaşmayı hayal edeceğine insan neden kaynanayla çay içip sohbet etmeyi hayal eder ki
28 dese inandırıcı oluyor da 18 diyenlere ters ters bakıyorum benBna da kesinlikle 36 göstermiyorsun diyolar, kac gösterıyorum dedıgımde 18 diyolar yalan soylediklerini anlıyorum
O kadar vahim durumda olanlar var mı yaaa
Bna da kesinlikle 36 göstermiyorsun diyolar, kac gösterıyorum dedıgımde 18 diyolar yalan soylediklerini anlıyorum
Ayrıldı o müstakbel eşindenO kadar vahim durumda olanlar var mı yaaa
Bende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.
Yırmı yasındakı kız da benimle takılmaz.
Mecbur katlanıyoruz
Evli misin aday mı var durum vaziyet ney kiKızlar görüyorum bazen gelin kaynana ana kız gibiler. Burdakilerin kv konusu vahşet resmenhangisi yalan şimdi taktik verin
Üf annemdeyım biliyosun kuzenlerle cıktık neyse.Hayrat isti, ben cok severim esin dostun isini bedava cozmeyi
sen neden durum durum tekrar kizdin birilerine?
Evli de değilim aday da yokEvli misin aday mı var durum vaziyet ney ki
İpucu veriyorum 200Evli misin aday mı var durum vaziyet ney ki
Dur ya taktik alalım lazım olurAyyy evlilik konusunu kapatınnnn noluuurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?