Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

A aaaa deli galiba ben evdeydim hemen hemen butun gun, aksam bi cikip toplanti yapip geldim; cunku yasasin ruh hastasi kivaminda iskoliklik
Aman bosver iş bari.
İnsana emek veriyorsun fıs.
Yap toplatılarını kazan paranı oh mis

Ben 30 oluyorum bir kaç gün sonra... Hala küçük gösteriyorum bari buna sevineyim... ,
Bna da kesinlikle 36 göstermiyorsun diyolar, kac gösterıyorum dedıgımde 18 diyolar yalan soylediklerini anlıyorum

Ben dahil değil miyim team’e Ben de seksolog olarak cinsel sorunları olan çiftleri boşuyorum

Yaa ben senin fikirlerini beğeniyorum. Bi ara burda topik olmuştu tuvslet topiği eliyle yıkayanlar bir de kağıt, su ile falan ilk o zaman aynı fikirde olduğumuzu gördüm sonra hep baktım benzer fikirlerimiz, ivit. gece gece 'mok' muhabbeti de yaptım

[/QUOTE]
O kadar vahim durumda olanlar var mı yaaa

Bna da kesinlikle 36 göstermiyorsun diyolar, kac gösterıyorum dedıgımde 18 diyolar yalan soylediklerini anlıyorum

Bana 18 diyen olmadı ya... :/ 25 -26 gösteriyorum... Para olarak öğrenci veriyordum dolmuşlarda da baktım hiç sorun eden yok hala öğrenci veriyorum, uzun yolda öğrenci kimliği istiyorlar maalesef ondan yırtamıyorum :/

Bende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.
Yırmı yasındakı kız da benimle takılmaz.
Mecbur katlanıyoruz

Bir de Cocuk icin gec kalma sakin takimi var. Zar zor hamile kalip ee hadi sira sende diye gun asiri darlayan var.

Hayrat isti, ben cok severim esin dostun isini bedava cozmeyi

sen neden durum durum tekrar kizdin birilerine?
Üf annemdeyım biliyosun kuzenlerle cıktık neyse.
Aksam daha kalabilirdim.
Oncekı aksam bir arkadasımla sozlestık bulusmak icin. Ben onun bulusucam dıye kalmadım kuzenlerle eve geldim.
Terledim falan ya. Dus alayım ustımu degıseyım dedım.
Nitekim ne arandım, ne nerde buluşuyoruz dendi.
Ben kesinlikle aramam boyle durumlarda çunku planı karsı taraf yaptı
Bende okeyledım.
Neyse uzandım ınstaya gırdım.
Storylerde kuzeni story atmıs, bunun evdeler ve keyıf yapıyorlar....
Bu arada bulusacaggım kisi kız arkadasım erkek degıl.
Velhasıl boyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…