- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.801
Kızlarrr koşun calciii sohbetin atesini harladı
Kpss belasına an itibari ile bir ay kaldığı için size yetişemiyorum biter bitmez koşarak geleceğim
Ben de Facebook'tan tanıştım eşimleNiye.?
Teşekkür ederiimmbaşarılar kardeşim, sana inanıyoruz :)
Dedi ve uykuya daldıKızlarrr koşun calciii sohbetin atesini harladıher zaman nasip olmuyor
Astro işteTeşekkür ederiimm
Yok mu şöyle fal mal burç bakan yav bakın atanıcam mı diye
Hahaha kizlar gelin diye çağırıp saniyesine banlanani da gordü bu gozler uyur kalirsan şaşırmamDedi ve uykuya daldıbazı geceler elimde TLF uyuya kalıyorum
A çok yoğun o kendi saçma şeysilerim için dinleneceği vakitten çalmaya gönlüm el vermezAstro işte
Bir süre facebooktan tanıştığımızı söyleyemedik aileme. Çok yaygın birşey değildi çevremizde.Ben de Facebook'tan tanıştım eşimle
Bizim arada tanıdık vardı ondan kolay oldu söylemek. Gerçi sevgili olmadan sözlendik biz. Aileler karambole getirdi bizi ,Bir süre facebooktan tanıştığımızı söyleyemedik aileme. Çok yaygın birşey değildi çevremizde.Çok yadırganırdı.
Allah zihin acıklıgı versın pırlantam, ınsallah gonlune gore olur HerseyKpss belasına an itibari ile bir ay kaldığı için size yetişemiyorum biter bitmez koşarak geleceğim
Çiçek hanım teşekkür ederimAllah zihin acıklıgı versın pırlantam, ınsallah gonlune gore olur Hersey ♥
Sen de Allah'ın sevgili kulu sayılırsin o hâldeBen de facebooktan tanıştım.,
Ooo calciii sanal ortamlarin pirisin senBen de Facebook'tan tanıştım eşimle
Hıyar da çıkabilirdi.Ooo calciii sanal ortamlarin pirisin senbiz üniversiteden tanışıyoruz face gibi ortamlar kormutmustur beni hep... iyilerine denk gelmissinz
Niye ki?Sen de Allah'ın sevgili kulu sayılırsin o hâlde
Gerçi biz her yönüyle uyumlu iyi anlaşan bir çift değiliz
Nasıl oluyor o?Bizim arada tanıdık vardı ondan kolay oldu söylemek. Gerçi sevgili olmadan sözlendik biz. Aileler karambole getirdi bizi ,
Gahahahhaha ben daha cok psikopat ve sapik olmasndan korkardımHıyar da çıkabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?