- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 329.998
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.841
o zaman sen de " bekarken şiirler okurdu bana romantikti" diyenlerdensin. Merak ediyorum o şiir okurken gülesin gelmiyor muyduBizimki de şiirlerle hikayelerle kandırdı beni, evlendik bir kaç şiir daha yazdı sonra ilham milham kalmadı
Öküz olmayanı var mı desene, bizimki de yanar döner ,bazen çok sakin olur,bazen de herşeyden nem kapar, ikizler burcu erkeğiBiraz.
Yok ömrümde ilk defa görmüşüm güler miyim, çok hoşuma gidiyordu, evliyken çok güzel uzun bir şiir yazmıştı hala saklıyorum,o zaman sen de " bekarken şiirler okurdu bana romantikti" diyenlerdensin. Merak ediyorum o şiir okurken gülesin gelmiyor muydu
Bende illa bana şiir yaz demistim falım sakızdakiler gibi yazdı pes ettim etmeseydim şiire olan bakış açım degisecekti hatta uzun yıllar siir okuyamazdımBizimki de şiirlerle hikayelerle kandırdı beni, evlendik bir kaç şiir daha yazdı sonra ilham milham kalmadı
O romantiklik evlenince taş çatlasın iki yıl sürüyor sonra öküzlük baki kalıyorBende illa bana şiir yaz demistim falım sakızdakiler gibi yazdı pes ettim etmeseydim şiire olan bakış açım degisecekti hatta uzun yıllar siir okuyamazdımromantik degil diyip kabullendim
Iyi bariO romantiklik evlenince taş çatlasın iki yıl sürüyor sonra öküzlük baki kalıyor
Yok ömrümde ilk defa görmüşüm güler miyim, çok hoşuma gidiyordu, evliyken çok güzel uzun bir şiir yazmıştı hala saklıyorum,
Yine evliyken bir şiir yazmıştı dalga geçmiştim adamin tüm İlhami kaçtı
Bazen düz adam Sami abi gibi. Bazen de öyle ince davranır ki ''Bende illa bana şiir yaz demistim falım sakızdakiler gibi yazdı pes ettim etmeseydim şiire olan bakış açım degisecekti hatta uzun yıllar siir okuyamazdımromantik degil diyip kabullendim
İlk başta prenses gibi davranan, ilgiye boğan adamdan hep korkmuşumdur. Ya manyak çıkıyor evlenince, ya da düz öküz.Iyi barisonuc hep öküzlüge gidiyosa ben bastan ruh öküzü görmüşüm
Tabi onların yasadgı hayal kırikligi daha büyük oluyorİlk başta prenses gibi davranan, ilgiye boğan adamdan hep korkmuşumdur. Ya manyak çıkıyor evlenince, ya da düz öküz.
Evet öyle oluyorlar,ikinci çocuktan sonra öküzlük başlıyor üçüncü çocukta vay haline,hepten öküz oluyorlar,en azından benimki öyleIyi barisonuc hep öküzlüge gidiyosa ben bastan ruh öküzü görmüşüm
Yes beybi seri layk yapıyosun sende oradasınBizim kizlar bdv desiniz hepiniz
Yorumları heyecanla okurken bi baktim hepiniz ordasınizYes beybi seri layk yapıyosun sende oradasın
Fena mı gectı sinirim asdgahajajakaka
Icımızden kim biliyorsa bodoslama sansını dememısBisi sorcam demin kahve falı gonderen birinin topigine denk geldim yolllamis yollamis cevap yok kime gönderiyor ya
Hahahaha simdi baktim gelenekselciler gelmis tü kaka yaxcaklar cıktım topikten
Fena mı gectı sinirim asdgahajajakaka
Oraya yazsak ban yerdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?