Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bizimki de şiirlerle hikayelerle kandırdı beni, evlendik bir kaç şiir daha yazdı sonra ilham milham kalmadı
o zaman sen de " bekarken şiirler okurdu bana romantikti" diyenlerdensin. Merak ediyorum o şiir okurken gülesin gelmiyor muydu

o zaman sen de " bekarken şiirler okurdu bana romantikti" diyenlerdensin. Merak ediyorum o şiir okurken gülesin gelmiyor muydu
Yok ömrümde ilk defa görmüşüm güler miyim, çok hoşuma gidiyordu, evliyken çok güzel uzun bir şiir yazmıştı hala saklıyorum,
Yine evliyken bir şiir yazmıştı dalga geçmiştim adamin tüm İlhami kaçtı

Bizimki de şiirlerle hikayelerle kandırdı beni, evlendik bir kaç şiir daha yazdı sonra ilham milham kalmadı
Bende illa bana şiir yaz demistim falım sakızdakiler gibi yazdı pes ettim etmeseydim şiire olan bakış açım degisecekti hatta uzun yıllar siir okuyamazdım romantik degil diyip kabullendim

Bende illa bana şiir yaz demistim falım sakızdakiler gibi yazdı pes ettim etmeseydim şiire olan bakış açım degisecekti hatta uzun yıllar siir okuyamazdım romantik degil diyip kabullendim
O romantiklik evlenince taş çatlasın iki yıl sürüyor sonra öküzlük baki kalıyor

Bazen düz adam Sami abi gibi. Bazen de öyle ince davranır ki '' '' beyyle olurum.

Iyi bari sonuc hep öküzlüge gidiyosa ben bastan ruh öküzü görmüşüm
İlk başta prenses gibi davranan, ilgiye boğan adamdan hep korkmuşumdur. Ya manyak çıkıyor evlenince, ya da düz öküz.

Yorumları heyecanla okurken bi baktim hepiniz ordasıniz Brokolis az bdv ci degilsin

Hoff engel olamıyorum giriyorum sinir oluyorum cikiyorum tekrar girip sinir oluyorum jhvjhvjhvjhv konuya yazamadigim banlancak seyleri yangına yazıyorum adeta çılgınlık hfhgchgchgc

Sen napiyorsun, napiyorsunuzz?
C Calcifer uyumuş galiba yine

Fena mı gectı sinirim asdgahajajakaka
Oraya yazsak ban yerdık

Hahahaha simdi baktim gelenekselciler gelmis tü kaka yaxcaklar cıktım topikten calcii ayni bildigin gibi gorünüp kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…