Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ooo calciii sanal ortamlarin pirisin sen biz üniversiteden tanışıyoruz face gibi ortamlar kormutmustur beni hep... iyilerine denk gelmissinz
Arada tanıdık vardı ondan rahattım ben gerçi tanıdık olmasa da görüşürdüm sanırım
Kocaaa bulmuşum bırakır mıyım

Yok askım anlıyorsun da isine gelmiyor, askın gozunu kor etmesi durumu mu dersin salaklık mı dersin.
görülmüyor yada degisir diyosun ama asla degismiyor esimde degisir dedigim hicbir seyi degistiremedm

görülmüyor yada degisir diyosun ama asla degismiyor esimde degisir dedigim hicbir seyi degistiremedm
İnanmayacaksın ama yola cıkarken degısır demeedim hıc, benı o kadar yormustu kı en yakın arkadasıma eni sonu bosayacagım bunu demıstım, vazgec dön bu yoldan demisti bana. Sonunu bile bile gıttım ben.

Adamı önce gördün, sonra mı facede aradın.?
öyle birinin varlığından haberim vardı belki gördüm de ama hiç dikkatimi çekmedi. Kardeşi gönderi paylaşmış bu da yorum yapmıştı. Bende yaptım ertesi gün mesaj attı bana. Öyle başladı

Bilmiyorum, bu ara herşeyi batıyor, depresyondayim galiba,hep olumsuz şeyler aklıma geliyor
Arada tanıdık vardı ondan rahattım ben gerçi tanıdık olmasa da görüşürdüm sanırım
Kocaaa bulmuşum bırakır mıyım
Bizimki de çok ani oldu,ikinci haftada ciddi oldugunu söyledi ve evlilik konuşmaya başladık, 3,5 ay sonra nikah kiydirdik, düğün nikahtan 6 ay sonra oldu,arada kayınvalidem vefat etti, hastaydı, onun için düğün tarihi uzadı biraz

Öküzlü bir paylaşım vardı bir sayfada, oraya yorum yapmışım '' Tebrikler, gerçek bir öküzden ancak gerçek bir inek anlar.'' diye. Niye yaptıysam onu? Mesaj atmış, çok geç baktım ona. 1 hafta geçmiştir. Oradan yürüdü.

Sonucu güzel olmuş ama

İnanmayacaksın ama yola cıkarken degısır demeedim hıc, benı o kadar yormustu kı en yakın arkadasıma eni sonu bosayacagım bunu demıstım, vazgec dön bu yoldan demisti bana. Sonunu bile bile gıttım ben.
Seninki bile bile lades olmuş

Kendisinde öküzlük durumu var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…