- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 329.998
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.821
Arada tanıdık vardı ondan rahattım ben gerçi tanıdık olmasa da görüşürdüm sanırımOoo calciii sanal ortamlarin pirisin senbiz üniversiteden tanışıyoruz face gibi ortamlar kormutmustur beni hep... iyilerine denk gelmissinz
ahhahaa aynen kavun degil ki anlayamiyosunAman biz yuzyuze tanıstık bide dunya kadar pesımde kostu ben kesınlıkle begenmemıstım basta da, sonra noldu
Nerde tanısıldıgı hıc onemlı degıl Valla.
Ahahhahahaj kociskos moduna gectin suanArada tanıdık vardı ondan rahattım ben gerçi tanıdık olmasa da görüşürdüm sanırım
Kocaaa bulmuşum bırakır mıyım
Yok askım anlıyorsun da isine gelmiyor, askın gozunu kor etmesi durumu mu dersin salaklık mı dersin.ahhahaa aynen kavun degil ki anlayamiyosun
Hıyar da çıkabilirdi.
Şöyle kız kardeşiyle arkadaşım benNasıl oluyor o?
Yok askım anlıyorsun da isine gelmiyor, askın gozunu kor etmesi durumu mu dersin salaklık mı dersin.
Adamı önce gördün, sonra mı facede aradın.?Şöyle kız kardeşiyle arkadaşım beno tanıştırmadı ama bizi.
Söz işi de çok karışık biz bile anlamadık
İnanmayacaksın ama yola cıkarken degısır demeedim hıc, benı o kadar yormustu kı en yakın arkadasıma eni sonu bosayacagım bunu demıstım, vazgec dön bu yoldan demisti bana. Sonunu bile bile gıttım ben.görülmüyor yada degisir diyosun ama asla degismiyor esimde degisir dedigim hicbir seyi degistiremedm
öyle birinin varlığından haberim vardı belki gördüm de ama hiç dikkatimi çekmedi. Kardeşi gönderi paylaşmış bu da yorum yapmıştı. Bende yaptım ertesi gün mesaj attı bana. Öyle başladıAdamı önce gördün, sonra mı facede aradın.?
Bilmiyorum, bu ara herşeyi batıyor, depresyondayim galiba,hep olumsuz şeyler aklıma geliyorNiye ki?
Bizimki de çok ani oldu,ikinci haftada ciddi oldugunu söyledi ve evlilik konuşmaya başladık, 3,5 ay sonra nikah kiydirdik, düğün nikahtan 6 ay sonra oldu,arada kayınvalidem vefat etti, hastaydı, onun için düğün tarihi uzadı birazArada tanıdık vardı ondan rahattım ben gerçi tanıdık olmasa da görüşürdüm sanırım
Kocaaa bulmuşum bırakır mıyım
Öküzlü bir paylaşım vardı bir sayfada, oraya yorum yapmışım '' Tebrikler, gerçek bir öküzden ancak gerçek bir inek anlar.'' diye. Niye yaptıysam onu?öyle birinin varlığından haberim vardı belki gördüm de ama hiç dikkatimi çekmedi. Kardeşi gönderi paylaşmış bu da yorum yapmıştı. Bende yaptım ertesi gün mesaj attı bana. Öyle başladı
Öküzlü bir paylaşım vardı bir sayfada, oraya yorum yapmışım '' Tebrikler, gerçek bir öküzden ancak gerçek bir inek anlar.'' diye. Niye yaptıysam onu?Mesaj atmış, çok geç baktım ona. 1 hafta geçmiştir. Oradan yürüdü.
Seninki bile bile lades olmuşİnanmayacaksın ama yola cıkarken degısır demeedim hıc, benı o kadar yormustu kı en yakın arkadasıma eni sonu bosayacagım bunu demıstım, vazgec dön bu yoldan demisti bana. Sonunu bile bile gıttım ben.
Kendisinde öküzlük durumu var mı pekiÖküzlü bir paylaşım vardı bir sayfada, oraya yorum yapmışım '' Tebrikler, gerçek bir öküzden ancak gerçek bir inek anlar.'' diye. Niye yaptıysam onu?Mesaj atmış, çok geç baktım ona. 1 hafta geçmiştir. Oradan yürüdü.
Yes beybiSeninki bile bile lades olmuş
Biraz.Kendisinde öküzlük durumu var mı peki
Olsun pişman olma, yaşanacakmis demek ki, olmasa da acaba mi derdin belki, bundada vardır bir hayır, tecrübe olmuşturYes beybi♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?