- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.981
Ne biliyim ya ben yaslanmayı seviyorum, Saclarım beyazlamıyor hıc.. Beyazların bıraz isterdim agshshahahaDoğal görününce iyi bir şey aslında. Bazılarını şeyini çıkarıyor
İstemiyor baksana altın aldım diyorDiyorum ya yuru gıdelım yanına
Sıkıntı degıl ben bozdururum zuhahahahaİstemiyor baksana altın aldım diyor
Yatırım yapalım iyi kâr getiriyorSıkıntı degıl ben bozdururum zuhahahaha
Vardı kenarda uc bes liram, on gun once falan belki onbes aldım gram.Yatırım yapalım iyi kâr getiriyor
Nasılsınız hanımefendilerr
İyiyiz cıcekNasılsınız hanımefendilerr
Ben de Haziran başı almıştım biraz kâr yapmışımVardı kenarda uc bes liram, on gun once falan belki onbes aldım gram.
Artık zenginim Calciferr
Biraz mı oha, kimbılır amma kar yaptınBen de Haziran başı almıştım biraz kâr yapmışım
Bazen bende oluyorum, ortadan dalıyorum sohbete napayımYaaaa uffff arkası yarın dizileri gibisiniz bir bölüm kaçınca mal mal bakıyorum işte
Evet bıraktım biraz işte.İyiyiz cıcek☘
Senı sormalı, ders mi calısıyosun
Altından kâr yapsam da herşey zamlanıyor. Alacak bir şey varsa hemen alayım yarın fiyatı artar moduna girdik iyiceBiraz mı oha, kimbılır amma kar yaptın
Ya dalamiyorum ki iste bir üçlü muhabbeti geçmişBazen bende oluyorum, ortadan dalıyorum sohbete napayım
Hıc sorma.Altından kâr yapsam da herşey zamlanıyor. Alacak bir şey varsa hemen alayım yarın fiyatı artar moduna girdik iyice
UahahajajajajaYa dalamiyorum ki iste bir üçlü muhabbeti geçmişevlilik teklifleri birde troller nereden dalayim
O üçlü ne yaUahahajajajaja
Ucluden dal hahahahahahaha
Istedıgın yerden dal be, sankı sana nalaka dıycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?