- 31 Ocak 2020
- 2.539
- 9.869
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.941
Ahhaha insallah yapmazlarda ugrasmada...bu arada bende istemedim istemedigin icin gelip aliyolar
15 yıllık evli. Susup oturdu ne yapacakHavshakbs sonra ne oldu peki? Ya şunu yapan insan karşındaki insanı gram insan yerine koymuyordur. Hiç takmasa insan kendisini daha iyi hisseder
Düğünü KV yaptı. Evi de verdi. Sanırım ondan kendine hal gördüResmen eltili kv li kumpas kurmuşlar amagerçi kociskonun da haberi vardır bu durumdan o da bu kumpasin içindedir
Oha oha ben bilmiyorum bunları. O üyenin “bebeğimi kaybettim ölüyorum” diye konusunu okuyup şoklara girmiştimGerçek değil miymiş yazdıkları?
Ben de o mesajı yazdığımda öğrendim. İntihar muhabbetlerini bilmiyordum mesela. “Hastanede ölüp gidicem, hepsi kocamın yüzünden” falan yorumlarını görüp “Ne diyo ya bu değişik” modunda okudum sadece o mesajlarıMerhabaaa,
Konuya ortasından daldım ama bir gelişme var mı diye bakınırken rastladım mesaja. Mistral beni kk’dan soğuttu resmen. O fake çıktı çıkalı küstüm kkyaDaha önce bir geyik topiğindeki muhabbetimizden ötürü fazlaca hassas bir panik atak hastası olduğunu düşünüp teselli vermek istedim. Özelden ne hikayeler ne hikayeler anlattı günlerce. Aşırı kandırıldım yani kendimi kirletilmiş hissediyorum
@hederahelix aynı kişi mi?Merhabaaa,
Konuya ortasından daldım ama bir gelişme var mı diye bakınırken rastladım mesaja. Mistral beni kk’dan soğuttu resmen. O fake çıktı çıkalı küstüm kkyaDaha önce bir geyik topiğindeki muhabbetimizden ötürü fazlaca hassas bir panik atak hastası olduğunu düşünüp teselli vermek istedim. Özelden ne hikayeler ne hikayeler anlattı günlerce. Aşırı kandırıldım yani kendimi kirletilmiş hissediyorum
Ben de farklı bir üyelikle açtığı konudan öğrendim hepsinin aynı kişi olduğunu işte. Konuyu okurken de diyorum ki bu hikaye bana bir yerden tanıdık geliyorBen de o mesajı yazdığımda öğrendim. İntihar muhabbetlerini bilmiyordum mesela. “Hastanede ölüp gidicem, hepsi kocamın yüzünden” falan yorumlarını görüp “Ne diyo ya bu değişik” modunda okudum sadece o mesajları. Bir arkadaş demişti burada sanki, fake başka bir hesaptan yazmış, yönetim o olduğunu söylemiş falan diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyor da olabilirim Fake hesaptan yazdıysa nicki neydi merak ettim. Bir de o hesabı kapandıysa çok uzak kalamaz bence, döner bir şekilde ya da dönmüştür. Cavidan gibi o da yıllardır trollmüş
Ben mistral diye birinin konusunu okuduğumu hatırlamıyorum
Ben bir troll daha olduğunu düşünüyorum ama henüz yeterli delilim yok.Ben de o mesajı yazdığımda öğrendim. İntihar muhabbetlerini bilmiyordum mesela. “Hastanede ölüp gidicem, hepsi kocamın yüzünden” falan yorumlarını görüp “Ne diyo ya bu değişik” modunda okudum sadece o mesajları. Bir arkadaş demişti burada sanki, fake başka bir hesaptan yazmış, yönetim o olduğunu söylemiş falan diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyor da olabilirim Fake hesaptan yazdıysa nicki neydi merak ettim. Bir de o hesabı kapandıysa çok uzak kalamaz bence, döner bir şekilde ya da dönmüştür. Cavidan gibi o da yıllardır trollmüş
Taytlı arkadaş olabilir miBen bir troll daha olduğunu düşünüyorum.Ama henüz yeterli delilim yok.
Konuları çok abartı ve dipsiz kuyu gibi geliyor bana
cingozrecai hangi konu o?
benneyanginlargordum
@Cledyana
@Lexacommander
Brokolis
@astrojurnal
Katibin Ruhu
M MrsDelfino
@elektra
E ebrydlts
@worship
@Muzkad
@W O M A N
Nerdesiniz ses edin hele
bir süre yokum gızlar, unutmayın beni geri geleceğimbenneyanginlargordum
@Cledyana
@Lexacommander
Brokolis
@astrojurnal
Katibin Ruhu
M MrsDelfino
@elektra
E ebrydlts
@worship
@Muzkad
@W O M A N
Nerdesiniz ses edin hele
Nerdesin?bir süre yokum gızlar, unutmayın beni geri geleceğim
Ülkeme geldim izin yapmayaNerdesin?
Ben de dönüyorumÜlkeme geldim izin yapmaya
Ben hep oldugum yerde sayıyorum asdfghjaBen de dönüyorum
Herkes senin olduğun yerde galiba hep.Ben hep oldugum yerde sayıyorum asdfghja
Yolda mısın senHerkes senin olduğun yerde galiba hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?