- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 329.998
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.021
Ortak danaya girseydik keşke. Kurban da bittiBDV ye giremiyoruz +18 ze de , nereye gidelim kizlar
Ben dün aksam astroloji deki konuya baktm orada da kafalar guzelBDV ye giremiyoruz +18 ze de , nereye gidelim kizlar
o hic olmaz ben veganimOrtak danaya girseydik keşke. Kurban da bitti
bazen bu kadar salak nerden geliyor diyorum zatenBen dün aksam astroloji deki konuya baktm orada da kafalar guzel
o hic olmaz ben veganim
neden ve kim icin soruyorsun ?Üyelik nasıl siliniyor kızlar
Mesaj at siliyorlarÜyelik nasıl siliniyor kızlar
Aynen bu 3 lünun her biri 1 kuzu yeme kapasitesine sahip danayi tabikide yerizRegen_ ile biz yeriz. benneyanginlargordum katıldı mı 3 kişi bitiririz danayı. Erol taş gibi yeriz valla
Kendim için bide bu ödül puanlar ne oluyor tam olarakneden ve kim icin soruyorsun ?
silip ne yapicaksin ki yani neden silmek istiyorsun yaKendim için bide bu ödül puanlar ne oluyor tam olarak
Bilmem sıkıldım gibi.silip ne yapicaksin ki yani neden silmek istiyorsun ya
Ay canım çekti gece geceAynen bu 3 lünun her biri 1 kuzu yeme kapasitesine sahip danayi tabikide yeriz
mesaj yazmak gerekiyormus öyle okudum yukaridaBilmem sıkıldım gibi.
Niye ya daha dur karpuz kesicez nereye gidiyonn hesabi kapatipBilmem sıkıldım gibi.
Sus sus benimde canım cekti bonfileler donüyor gozumun onundeAy canım çekti gece gece
Ben hiç karpuz görmedim. Ben uyuduktan sonra mı kestinizNiye ya daha dur karpuz kesicez nereye gidiyonn hesabi kapatip
Hep elanur yüzüden. Tayt konusunu açmasa gitmeyecektimNiye ya daha dur karpuz kesicez nereye gidiyonn hesabi kapatip
Off pirzola olacak şöyle kemiğinden tutup sıyıracakSınSus sus benimde canım cekti bonfileler donüyor gozumun onunde
Tavuk gibi oldugun icin karpuza yetisemedin hic yavrucugumBen hiç karpuz görmedim. Ben uyuduktan sonra mı kestiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?