- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.061
Tuh gelirken kuzu pirzola ve karpuz getırdıydım gitti mi CalciferrAhahhaha suan uykuya dalmıştırçıkarın cevizleri
Tamam biliom ben bu konuyu hattaAttım yukarda kaldı
Hahahahahahahaha oku bence ufkun genişlesino konu icin bana yalan diyin ne olur 2 . sayfasindan sonrasini okumadim parlak zekam ziyan olmasin diye
diyorsun peki madem hatirina 2 sayfa daha okucamHahahahahahahaha oku bence ufkun genişlesin
Hahahahahaha baktın dayanamıyorsun kosa kosa yanıma gel, kolonya dokup senı kendine getireyimdiyorsun peki madem hatirina 2 sayfa daha okucam
Ahahbaha bayıldı sanırsam gelemedi burayaHahahahahaha baktın dayanamıyorsun kosa kosa yanıma gel, kolonya dokup senı kendine getireyim
Hahahahaha kesin yorum yazıyordur.Ahahbaha bayıldı sanırsam gelemedi buraya
Valla mangaldalar suan alevKızlar kuzuları yemeyin çok tatlılar
Hahahahahahahabiri game of tayts yazmisayrildim ortadan ikiye
İçinizde meelesinlerValla mangaldalar suan alevpişince indircez mideye sen gozlerını kapar karpuz yersin olmaz mı Hahahahaha
Yok valla evde olanı ikram edeyim dedim evde karpuz var.İçinizde meelesinler
Karpuz da hiç sevmem kavun yok muydu
biri game of tayts yazmisayrildim ortadan ikiye
Ya evde olanı ikram edeyim de huzunlendım alev. Gecen sene pandemı yokken, balkonda arkadaslarımla karpuz yiyip ne gıybetler dondururduk.İçinizde meelesinler
Karpuz da hiç sevmem kavun yok muydu
Karpuz midemi ağrıtıyor benim çok saçma dimiYok valla evde olanı ikram edeyim dedim evde karpuz var.
Karpuz peynir rakıyı da severim.Karpuz midemi ağrıtıyor benim çok saçma dimi
Gerçi tüm meyveler beni rahatsız ediyor meyve asidini sevmiyor midem sanırım
Kavun da peynir ve rakı olmadan gitmiyor
zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?