- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.121
Bende surup ıcemıyorum, ıgne vurulurum kocaman hap yutarım ama o surup kokusu yok mu.. Yazarken bile midem bulandı, dırekt istifra ederımBende ilaç yutamıyorum ya şaka gibi. O ilaç ya 2 ye bölünecek ya da güc bela yutulacak.
Cakmakli konuda alintilanmis, ayni uyenin konusu
Ben ona şöyle çözüm buldum su dolu ağzımaBende ilaç yutamıyorum ya şaka gibi. O ilaç ya 2 ye bölünecek ya da güc bela yutulacak.
Aslında bende öyle birsey yoktu doktor antibiyotik yazmıştı. Kafam kadar. Yutayım derken boğazıma takıldı kısa bir süre cebelleştim ondan sonra fobi oldu.Bende surup ıcemıyorum, ıgne vurulurum kocaman hap yutarım ama o surup kokusu yok mu.. Yazarken bile midem bulandı, dırekt istifra ederım
Amin canım tum es isteyenlere ınsallahRabbim gerçekten hayırlısını nasip etsin
Hayırsız takımdan hayırlı yalnızlık iyidir
İyiyim cok sukur sen nasılsın, erkek arkadasınla hallettın mı meselen? Iyı mı keyfin?
He travma yasamıssın. Olur oyle ozamanAslında bende öyle birsey yoktu doktor antibiyotik yazmıştı. Kafam kadar. Yutayım derken boğazıma takıldı kısa bir süre cebelleştim ondan sonra fobi oldu.
Troll bence yaOlmaz artik 3’e 5’e bakmadan kime kac tane ne cikarsayok benimki tayt degil t-shirt olmus, yok cakmagimi cok kullandin gazi bitti falan anlamam fake mi o konular yoksa arkadas ciddi mi cozemedim ama cok guldum
Aa. Dogum gunun kutlu olsun mutlu saglıklı huzurlu nice uzun seneler ınsallah, ıyı kı dogdunYani evet, bugün doğumgünümdü, içime sinmeyen bazı şeyler oluyor... BilmiyorumÖff 30 oldum...
Ayy kahrolası klostrofobiiHe travma yasamıssın. Olur oyle ozaman
Ben küçükken asansörde kalmıştım
Koca kadın oldum asansore binemem, odamın kapısını kapatıp uyuyamam.
Nice yaşlara 30 dan sonra sıfırlaniyor merak etmeYani evet, bugün doğumgünümdü, içime sinmeyen bazı şeyler oluyor... BilmiyorumÖff 30 oldum...
Mutlu yıllar:) Bundan sonrasını saymıyoruz biliyorsun artık hep 30:))Yani evet, bugün doğumgünümdü, içime sinmeyen bazı şeyler oluyor... BilmiyorumÖff 30 oldum...
Aa. Dogum gunun kutlu olsun mutlu saglıklı huzurlu nice uzun seneler ınsallah, ıyı kı dogdun ♥
Hediye almıs mı?
Hadi yaaa aay ben bilmiyordumMutlu yıllar:) Bundan sonrasını saymıyoruz biliyorsun artık hep 30:))
Bende 2 ye bölüyorum ya da biraz saga sola mızmızlanıp onların desteği ile yutuyorumBen ona şöyle çözüm buldum su dolu ağzıma
ilacı zorla tıkıp suyu yutuyorum diye kendimi kandırıyorumEşek kadar kadının yaptıklarına bak
Bu daha güzelmiş bakHadi yaaa aay ben bilmiyordumvalla doğru hep 30 derim göstermiyorum da gerçi bi iki sene daha 27'yim diye götüreblirim olayı
saglikli ve huzurlu bir ömrün olsunAlmış ya kendince bi şeyler işte... Teşekkürler :) İnşallsh hepimize sağlıklı huzurlu seneler olsun :)
Dur bulursam atayim burayaAnlamadım ki xd Konu başlığı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?