Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bende ilaç yutamıyorum ya şaka gibi. O ilaç ya 2 ye bölünecek ya da güc bela yutulacak.
Bende surup ıcemıyorum, ıgne vurulurum kocaman hap yutarım ama o surup kokusu yok mu.. Yazarken bile midem bulandı, dırekt istifra ederım

Bende ilaç yutamıyorum ya şaka gibi. O ilaç ya 2 ye bölünecek ya da güc bela yutulacak.
Ben ona şöyle çözüm buldum su dolu ağzıma
ilacı zorla tıkıp suyu yutuyorum diye kendimi kandırıyorum Eşek kadar kadının yaptıklarına bak

Bende surup ıcemıyorum, ıgne vurulurum kocaman hap yutarım ama o surup kokusu yok mu.. Yazarken bile midem bulandı, dırekt istifra ederım
Aslında bende öyle birsey yoktu doktor antibiyotik yazmıştı. Kafam kadar. Yutayım derken boğazıma takıldı kısa bir süre cebelleştim ondan sonra fobi oldu.

Aslında bende öyle birsey yoktu doktor antibiyotik yazmıştı. Kafam kadar. Yutayım derken boğazıma takıldı kısa bir süre cebelleştim ondan sonra fobi oldu.
He travma yasamıssın. Olur oyle ozaman
Ben küçükken asansörde kalmıştım
Koca kadın oldum asansore binemem, odamın kapısını kapatıp uyuyamam.

Olmaz artik 3’e 5’e bakmadan kime kac tane ne cikarsa yok benimki tayt degil t-shirt olmus, yok cakmagimi cok kullandin gazi bitti falan anlamam fake mi o konular yoksa arkadas ciddi mi cozemedim ama cok guldum
Troll bence ya umarım öyledir

Aa. Dogum gunun kutlu olsun mutlu saglıklı huzurlu nice uzun seneler ınsallah, ıyı kı dogdun ♥

Hediye almıs mı?

Almış ya kendince bi şeyler işte... Teşekkürler :) İnşallsh hepimize sağlıklı huzurlu seneler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…