- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Tutun de yasaklanmış galiba gecen gun Twitter de oyle bısı okudumBurs kesildi geçen ay, artık sigara içmek basit bir eylem değil. Paraları bir lira bir lira toplayınca kutsal bir törene dönüşüyor
Yaaa evet oyle ilginç karakterleri severim geneldeBaşla başlaAbed nasıl etki bıraktıysa sende unutamamışsın onu
İşte buna yakılır... Agaa beeBurs kesildi geçen ay, artık sigara içmek basit bir eylem değil. Paraları bir lira bir lira toplayınca kutsal bir törene dönüşüyor
Cilt bakımı olarak sabahlar yüzüne su çırpan worship’i muhattap alan tiplere bak. Hey yavrum heyBen cilt bakimi yapmaya gidiyorum aksam rutinim kaciyorGuzellesip koca bulmama engel olmazsiniz
Hosgeldin, ne ıyı ettinKonu senin diye geldimYok yalniz degilim bayaca kalabalik ama iç dunyamda oyle ıssızım ki teklik yalnizlik halt etmis
Tütün kırmızı çizgimiz! Twiterda gördüğünüz her habere itibar etmeyiniz efenimm.. Tütün ürünleri bu ülkeyi ayakta tutan yegane şeyler yasaklanması teklif dahi edilemezTutun de yasaklanmış galiba gecen gun Twitter de oyle bısı okudum
Cilt bakimi yapan sap kalir temasi cikiyor burdanCilt bakımı olarak sabahlar yüzüne su çırpan worship’i muhattap alan tiplere bak. Hey yavrum hey
Ama konunun başındaki bilgiye göre tüm yakışıklılar başkaları tarafından kapılmış, nasıl olacakBen cilt bakimi yapmaya gidiyorum aksam rutinim kaciyorGuzellesip koca bulmama engel olmazsiniz
İban atıyorum müsadenizle...Tutun de yasaklanmış galiba gecen gun Twitter de oyle bısı okudum
Sabah yedide uyanacağım cilt bakımı yapmiyorum tutun tuketıp duruyorum. Saat iki.Cilt bakımı olarak sabahlar yüzüne su çırpan worship’i muhattap alan tiplere bak. Hey yavrum hey
O guzel kizlara gore. Biz cirkin oldugumuz icin sorun yokAma konunun başındaki bilgiye göre tüm yakışıklılar başkaları tarafından kapılmış, nasıl olacak
Ben slim sıgara ıcıyorum, normal sigaralar bana puro gıbı geliyorTütün kırmızı çizgimiz! Twiterda gördüğünüz her habere itibar etmeyiniz efenimm.. Tütün ürünleri bu ülkeyi ayakta tutan yegane şeyler yasaklanması teklif dahi edilemez
AndjdjdCilt bakimi yapan sap kalir temasi cikiyor burdan
Kpss çalışacak bu kız. Sabah 6.30 da kalkacak.Sabah yedide uyanacağım cilt bakımı yapmiyorum tutun tuketıp duruyorum. Saat iki.
Ölüm gibi bir sey oldu kimse ölmedi
Bu gece niye böyle tüm gerçekleri yüzüme yüzüme vuruyor kkO guzel kizlara gore. Biz cirkin oldugumuz icin sorun yok
Hepimizin bir ayagı cukur da gıbı duruyoruz suanAndjdjd
Kpss çalışacak bu kız. Sabah 6.30 da kalkacak.
Herif icerde gene horluyor.Zaten evde oldugu surece yaptigi favori seylerden biri.Ben gene mutfakta cilginlar gibi kk geziom cit ses yok bu da teklik yalnizlik oluo meselaaHosgeldin, ne ıyı ettin
En kotusu de yalnız degılken yalnız olmak diyecegım, geyik baslıgı drama donusecek
Dok ıcını rahatla
Öfff kırmızı ruj ve stilettolarla ne gider o slim sigaraa... Biseksüel olsam şuan kabarmıştım sana jajahaBen slim sıgara ıcıyorum, normal sigaralar bana puro gıbı geliyor
Bebegim bura realistlerin konusu seni polyyanna cici kizlarimizin konularindan kurtardikBu gece niye böyle tüm gerçekleri yüzüme yüzüme vuruyor kk
Cocugun var mıydı senınHerif icerde gene horluyor.Zaten evde oldugu surece yaptigi favori seylerden biri.Ben gene mutfakta cilginlar gibi kk geziom cit ses yok bu da teklik yalnizlik oluo meselaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?