- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Avrat milleti böyle anca çene sndndHepimizin bir ayagı cukur da gıbı duruyoruz suan
Bura kurtlar sofrası gardaşşBu gece niye böyle tüm gerçekleri yüzüme yüzüme vuruyor kk
Valla ya, aslında gidiyordum tam.Avrat milleti böyle anca çene sndnd
Ikiz kizlarim ve oglum varCocugun var mıydı senın
Aldığımız bilgilere göre güzelmiş bir de. Bilemiyorum altan...Öfff kırmızı ruj ve stilettolarla ne gider o slim sigaraa... Biseksüel olsam şuan kabarmıştım sana jajaha
Offf abdesti bozduracaksın zorla ahahshajahaAldığımız bilgilere göre güzelmiş bir de. Bilemiyorum altan...
İyi ki açtın gerçekten iki güzel sohbete muhtaç kalmışım teşekkür ediyorumValla ya, aslında gidiyordum tam.astrojurnal yazmıyorsanız gidiyorum dedi. Cledyana dızı sordu..konustugumuz baslık geyik degıldı. Dur dedım baslık acayım sohbet edelim sımdıde ben gidemiyorum
Yaaa ortada yerecek bir hatun olmayinca birazcik buruk oluyormusValla ya, aslında gidiyordum tam.astrojurnal yazmıyorsanız gidiyorum dedi. Cledyana dızı sordu..konustugumuz baslık geyik degıldı. Dur dedım baslık acayım sohbet edelim sımdıde ben gidemiyorum
Sksdkkd seni namusa davet ediyorumOfff abdesti bozduracaksın zorla ahahshajaha
Ama iste konu dısı yorumdan ban yeme olasılıgımız yuksekYaaa ortada yerecek bir hatun olmayinca birazcik buruk oluyormusBenim gömmem lazim
Bebegim bura realistlerin konusu seni polyyanna cici kizlarimizin konularindan kurtardik
Ya ben başlığın içine düşmeden önce ne güzel masum masum tek sayı, çift sayı düşünürdüm belki. Artık realist olma vaktim geldi..Bura kurtlar sofrası gardaşşburda herkes ayık olacak... Ayağı kayanı kaparlar
Sabaha oyle uyanabiliriz hala var o ihtimalAma iste konu dısı yorumdan ban yeme olasılıgımız yuksek
Namusa hahahahahahahahhahahaahyyySksdkkd seni namusa davet ediyorum
9.numaralı hanım hanımcık suratımı takındım şuanSksdkkd seni namusa davet ediyorum
Ilk once sen olursun hem deYa ben başlığın içine düşmeden önce ne güzel masum masum tek sayı, çift sayı düşünürdüm belki. Artık realist olma vaktim geldi..
Kaparlarsa teklikten kurtulup çift olma ihtimaline sahip olur muyuz peki
Bütün garip konuların sırası elbet gelecek sndndnNamusa hahahahahahahahhahahaahyyy
O kurtlar bizdik yalnızYa ben başlığın içine düşmeden önce ne güzel masum masum tek sayı, çift sayı düşünürdüm belki. Artık realist olma vaktim geldi..
Kaparlarsa teklikten kurtulup çift olma ihtimaline sahip olur muyuz peki, burası tek olanların başlığı ya hani o bakımdan sordum
Özlemeyecek miyiz birbirimizi, buruk kırgın mutsuz olmayacak mıyız.......Sabaha oyle uyanabiliriz hala var o ihtimal
Biraz realizm bolca fettanlik olacak o işYa ben başlığın içine düşmeden önce ne güzel masum masum tek sayı, çift sayı düşünürdüm belki. Artık realist olma vaktim geldi..
Kaparlarsa teklikten kurtulup çift olma ihtimaline sahip olur muyuz peki, burası tek olanların başlığı ya hani o bakımdan sordum
Beni beni bihteriniiÖzlemeyecek miyiz birbirimizi, buruk kırgın mutsuz olmayacak mıyız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?