- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.121
Biliyor. Kızdaki mide harran ovası gibiSeni biliyor mu kız?
Ay ben bunu başkasının konusu sanıyordum yaBu konuÖdemese miydim?
Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu...www.kadinlarkulubu.com
Haha cnm ya.çok merak ettiğim bişey var o zaman o cvplar geç kalamzsa tabiLevaiz tüm konulara gec kalir ve ağlar biraz once gordugun gibi ama o da evliler kulubunden hatta o 2 kere evlenmis duble evli diyoruz ona ayrıca izmirli hemsehrim
Tamam işte, gayet doğru görmüşüm kızın geleceğini. Evlenir 2 çocuk yapar bile bile, gelir konu açar kocamın gözü dışarda diye.Biliyor. Kızdaki mide harran ovası gibi
Heheh yok canim cok sey kacırmadın arkadasa topigimizin kızlarını taniyordumÖhöö öhööyine sayfalarca yazmissiniz. Nasil okuyacagim ben o kadar yorumu? Insafsizlar
Gece konuları benden sorulur gündüzlere yetişemiyorumLevaiz tüm konulara gec kalir ve ağlar biraz once gordugun gibi ama o da evliler kulubunden hatta o 2 kere evlenmis duble evli diyoruz ona ayrıca izmirli hemsehrim
Şmdi o para ile kız olayını anlamadım bağlantılı mı durum.Biliyor. Kızdaki mide harran ovası gibi
Tamam işte, gayet doğru görmüşüm kızın geleceğini. Evlenir 2 çocuk yapar bile bile, gelir konu açar kocamın gözü dışarda diye.
Ahahhaha o kadar guzelki evlilik iste dayanamamis bosamis tekrar evlenmis diye biliyorum benHaha cnm ya.çok merak ettiğim bişey var o zaman o cvplar geç kalamzsa tabibir insan 2.defa niye evlenir?
Heh iyi bari, yormayin beni, zaten canim cikti ayolHeheh yok canim cok sey kacırmadın arkadasa topigimizin kızlarını taniyordum
Gidiyo geliyor, 200 tl yüzük parasını geri istiyor falan.Her katil olay mahaline döner diyorum.Haha anlamadım konuyu ama git gel yapan bir başrol var sanrm. Ayrıca nasıl mutluysan sen Katipyarisi mutlu son yazdın 2 çocuk felan.
HahahGece konuları benden sorulur gündüzlere yetişemiyorumAşırı evliyim ahahahah
Konunun kızla alakası yokŞmdi o para ile kız olayını anlamadım bağlantılı mı durum.
Ahahha ciddmisin neyseki hep maskelisin evde de idare etceksin artıkKizlar ne diyecegim size? Az once azicik olan makyajimi temizledim. Sonra da rutin cilt temizleme falan derken baktim suratim bildiğiniz yanmis. Ama oyle boyle degil,maskenin izi cikmis. Butun gun aynaya bile bakacak zamanim olmayinca fark etmemisim. Yanaklarim ust kisimlari al al, maske gelen yerler normal görünüyor. Insallah sabaha duzelir
Kizlar ne diyecegim size? Az once azicik olan makyajimi temizledim. Sonra da rutin cilt temizleme falan derken baktim suratim bildiğiniz yanmis. Ama oyle boyle degil,maskenin izi cikmis. Butun gun aynaya bile bakacak zamanim olmayinca fark etmemisim. Yanaklarim ust kisimlari al al, maske gelen yerler normal görünüyor. Insallah sabaha duzelir
Ben olsam 200 de fazla yollardım sadakam olsun der dha kötü olmasını sağlardım.Gidiyo geliyor, 200 tl yüzük parasını geri istiyor falan.
Tm ben para olayında aydınlandım. Kızı anlamamışım ayrı konularKonunun kızla alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?