Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ay ben bunu başkasının konusu sanıyordum ya‍♀
Birisi çok güzel yazmıştı aferin köpekleri doyurmuşsun diye

Levaiz tüm konulara gec kalir ve ağlar biraz once gordugun gibi ama o da evliler kulubunden hatta o 2 kere evlenmis duble evli diyoruz ona ayrıca izmirli hemsehrim
Haha cnm ya.çok merak ettiğim bişey var o zaman o cvplar geç kalamzsa tabi bir insan 2.defa niye evlenir?

Levaiz tüm konulara gec kalir ve ağlar biraz once gordugun gibi ama o da evliler kulubunden hatta o 2 kere evlenmis duble evli diyoruz ona ayrıca izmirli hemsehrim
Gece konuları benden sorulur gündüzlere yetişemiyorum Aşırı evliyim ahahahah

Kizlar ne diyecegim size? Az once azicik olan makyajimi temizledim. Sonra da rutin cilt temizleme falan derken baktim suratim bildiğiniz yanmis. Ama oyle boyle degil,maskenin izi cikmis. Butun gun aynaya bile bakacak zamanim olmayinca fark etmemisim. Yanaklarim ust kisimlari al al, maske gelen yerler normal görünüyor. Insallah sabaha duzelir

Her katil olay mahaline döner diyorum. Haha anlamadım konuyu ama git gel yapan bir başrol var sanrm. Ayrıca nasıl mutluysan sen Katipyarisi mutlu son yazdın 2 çocuk felan.
Gidiyo geliyor, 200 tl yüzük parasını geri istiyor falan.

Ahahha ciddmisin neyseki hep maskelisin evde de idare etceksin artık

duzelmese de boşver maskeliyiz hep zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…