- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.761
Yangın hatun olunca meselee tüm tabular yıkılabiliyormuş.... Karşı cinsle olana halen karşıyım sadece ufak bir istisna geçtim yangın hanımcımcığımaYivrum sen evliliğe karşı degil miydin
Kadın erkek evliliğine karşıYivrum sen evliliğe karşı degil miydin
Kavgaya giderken yanına alınacak listesinde birinci sıra lexanınLaf cambazı yaa. İp cambazlığı yapabilir bu. Diliyle ipin üzerinde yürürLexacommander
Ogretmen olmak sabır ısı, ben yapamazdım
Nedeeeğğğğnnn katip nedeeğğğnnn
Pişman olmadım, benim yapacağım iş değilmiş. Ben kendi doğurduğumu anca idare ediyomOgretmen olmak sabır ısı, ben yapamazdım
Aptal olma da benim favori cümlemBen acılar ıcınde kıvranırken gozlerımın onunde birbirlerini seviyorlar cumlesı favorim
Havalardan mı acaba, uc dort gundur gercekten ruhum ıcımden cekılmıs gıbı keyfim yok aslında ve bariz mutsuzum.Okadar fındık yedim benimde canım ruhum sıkıldı nedense... Yorgun değil ama mutsuz hissediyorum sıkılmış yürüyüşe gitcem I ıh istemiyorum.. Dizi bakayım I ıh... Film bakayım bilmem..
acaba şöyle tahinli fındıklı 5 dilim Kemal Paşa tatlısı yesem kendime gelir miyim?
HaahahahahaPişman olmadım, benim yapacağım iş değilmiş. Ben kendi doğurduğumu anca idare ediyom
Psikolojik sorunlarım vardı. Sınıfta kalınca hevesim de kaçtı.Nedeeeğğğğnnn katip nedeeğğğnnn
Allah için fındıktan bahsetmeyin... Duymak istemiyorum fındık adını....Okadar fındık yedim benimde canım ruhum sıkıldı nedense... Yorgun değil ama mutsuz hissediyorum sıkılmış yürüyüşe gitcem I ıh istemiyorum.. Dizi bakayım I ıh... Film bakayım bilmem..
acaba şöyle tahinli fındıklı 5 dilim Kemal Paşa tatlısı yesem kendime gelir miyim?
Igratlık günlerin mi aklına geldi. Örselendin mi?Allah için fındıktan bahsetmeyin... Duymak istemiyorum fındık adını....
Astrolojide sert açılar olumsuz bir hava var diyor yıl sonuna kadar... Yinede Felak nas okuyor ferahlamak lazım..Havalardan mı acaba, uc dort gundur gercekten ruhum ıcımden cekılmıs gıbı keyfim yok aslında ve bariz mutsuzum.
Sadece somurtmuyorum mecburen.
E buraya gelincede habıre mutsuzum yazıp milleti sıkmakta istemiyorum
Boyle Sacma sapan devam
Bırak ınsanlar mucevherlerımızı konussun Bihter....Aptal olma da benim favori cümlem
Ama çok güzel.Allah için fındıktan bahsetmeyin... Duymak istemiyorum fındık adını....
NiyeAllah için fındıktan bahsetmeyin... Duymak istemiyorum fındık adını....
O löp löp götürdüğünüz fındıklar ne zor şartlar altında toplanıyor biliyonuz mu agahahahhahaIgratlık günlerin mi aklına geldi. Örselendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?