- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.741
Kimbılır, belki deKan değerin düşmüştür tatlişkom.
Evet
Hayatının aşkını reddettin diyedirİyiyim bende ruhen aslında mutlu degılım ve sebebini bilmiyorum, ama saglıklı yım ve ıyıyım ♥
Ben de bebegi sallarken izliyorum. Iyi oluyor boyleYemek yerken izlemek hobimdi.
Oyle basladım o merete. Sonra ne zaman sıkılsam basladım bitirdim.
Tam bir bagımlılık turnusolu.
Anne ben ölüyorum bolumu ile finali sayısız ızledım. Kurtulusun yok yanı
Nereye götürceksin yangınıHayatının aşkını reddettin diyedirAkşam kafayı yastığa koyunca tekrar bir düşün bakalım evet dersen aradaki farkı anlarsın... Acele karar ver malum her saniye dolar yükseliyor. Uçak biletlerini ayarlıyım
Onu ben çok diyom o yüzden orjinal diyemeyiz ama yinede severim seni mi kırıcam heheAha en orjinal cevap buydu.Lexacommander seni çok sevecek
Bebeğin ilk sözü "ölüyorum anlasana" olmasın sakınBen de bebegi sallarken izliyorum. Iyi oluyor boyle
Sana kalp ameliyatı yapmaya gerek yok sevgı dolusun zaten sen gahahahaahahayOnu ben çok diyom o yüzden orjinal diyemeyiz ama yinede severim seni mi kırıcam hehe
Yangından mal kaçırır gibi kaçırıcam onu xdNereye götürceksin yangını
Ben acılar ıcınde kıvranırken gozlerımın onunde birbirlerini seviyorlar cumlesı favorimBebeğin ilk sözü "ölüyorum anlasana" olmasın sakın
Kulaklikla izliyorum. Bihterin sesine alismasin, sonra susturamamBebeğin ilk sözü "ölüyorum anlasana" olmasın sakın
Napıyon uykusuzluğa devam mıBen de bebegi sallarken izliyorum. Iyi oluyor boyle
Bak bu en orjinaldi kabul et CalciferrYangından mal kaçırır gibi kaçırıcam onu xd
Kaderim buymus diyip razi oldumNapıyon uykusuzluğa devam mı
Yivrum sen evliliğe karşı degil miydinYa allahın hakkı 3 dür. Bak pişman olmazsın akşam iyice düşün hemen cevap verme
Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara. Öyle bir şey var ki sende çözemediğim, insanı çılgınlıklara sürüklüyor.Ben acılar ıcınde kıvranırken gozlerımın onunde birbirlerini seviyorlar cumlesı favorim
Laf cambazı yaa. İp cambazlığı yapabilir bu. Diliyle ipin üzerinde yürürBak bu en orjinaldi kabul et Calciferr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?