- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.781
Benım mutsuz oldugumu goren yok noldu dıye sorsunlar telefonda herkesle gulerek konusuyorumAstrolojide sert açılar olumsuz bir hava var diyor yıl sonuna kadar... Yinede Felak nas okuyor ferahlamak lazım..
Ben Bi anda düştüm ya, annem noldu sana dedi ona bile ne soruyorsun diyip söylendim gece gece kadına ya... Öf ne bileyim..
6 kilo verdi daha yeni, fındıkta.
Ayıptır söylemesi 10-15 gün kadar full-time fındık ırgatlığı yaptımda.... Kendisi ile ilişkimi ömür boyu kestim.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KENDİMİ YIRTTIM OKURKENIgratlık günlerin mi aklına geldi. Örselendin mi?
Manisa'da 1 saate düşmüş.Kızlar kitap ismini okuyunca aklima geldi düğünler yasaklanmış sanırım. Dün düğüncüler twitterda düğünüme dokunma diye hastag açmışlardıonlardan KKdan birilerinin de olduğuna yemin edebilirdim ama kanıtlayamam
C Calcifer vardır içlerinde... Baksana evlenmiş kaynana olmak üzere halen "Bir düğün gecesi" adlı kitaplar falan okuyor.Kızlar kitap ismini okuyunca aklima geldi düğünler yasaklanmış sanırım. Dün düğüncüler twitterda düğünüme dokunma diye hastag açmışlardıonlardan KKdan birilerinin de olduğuna yemin edebilirdim ama kanıtlayamam
Sıkı takip ederim diyelim..Benım mutsuz oldugumu goren yok noldu dıye sorsunlar telefonda herkesle gulerek konusuyorum
Astrolojiden anlar mısın?
Ah anladım canımAyıptır söylemesi 10-15 gün kadar full-time fındık ırgatlığı yaptımda.... Kendisi ile ilişkimi ömür boyu kestim.
Biz de topluyoruz ve en iyi ben bilirimO löp löp götürdüğünüz fındıklar ne zor şartlar altında toplanıyor biliyonuz mu agahahahhaha
Yıldızname bakar mısın dıycektımSıkı takip ederim diyelim..
Ah anladım canım
Kablolu eski ev telefonlarına döndü iyice, prizden ayrılamıyorumDelfi telefonun ne alemde, yoksun gene piyasada
İnternet explorer de geldiKablolu eski ev telefonlarına döndü iyice, prizden ayrılamıyorumAksi gibi kredi kartımı kaybettim. En son dün akşam yemeği kapıda ödemiştim ondan beri çıkmadım. Evin içinde ama kim bilir nerede...
Ha yok kuzum öyle şeylerim yok MalesefYıldızname bakar mısın dıycektım
Bende fındıklarda cüzdanı kaybettim bu aradaKablolu eski ev telefonlarına döndü iyice, prizden ayrılamıyorumAksi gibi kredi kartımı kaybettim. En son dün akşam yemeği kapıda ödemiştim ondan beri çıkmadım. Evin içinde ama kim bilir nerede...
Of benım en takıntılı oldugum seylerden bırı, lazım olanı veya aklıma geleni bulamamak.Kablolu eski ev telefonlarına döndü iyice, prizden ayrılamıyorumAksi gibi kredi kartımı kaybettim. En son dün akşam yemeği kapıda ödemiştim ondan beri çıkmadım. Evin içinde ama kim bilir nerede...
Tatlış kocişko ne ya. Vizyonsuz muyum ben. Kocamın adını ağzına alma sakınÖncülüğünü bile yapmış olabiliryarın benim tatliş kocişkom diye hastag açılırsa şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?