Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benım mutsuz oldugumu goren yok noldu dıye sorsunlar telefonda herkesle gulerek konusuyorum
Astrolojiden anlar mısın?

Manisa'da 1 saate düşmüş.

C Calcifer vardır içlerinde... Baksana evlenmiş kaynana olmak üzere halen "Bir düğün gecesi" adlı kitaplar falan okuyor.

C Calcifer vardır içlerinde... Baksana evlenmiş kaynana olmak üzere halen "Bir düğün gecesi" adlı kitaplar falan okuyor.
Öncülüğünü bile yapmış olabilir yarın benim tatliş kocişkom diye hastag açılırsa şaşırmam

Delfi telefonun ne alemde, yoksun gene piyasada
Kablolu eski ev telefonlarına döndü iyice, prizden ayrılamıyorum Aksi gibi kredi kartımı kaybettim. En son dün akşam yemeği kapıda ödemiştim ondan beri çıkmadım. Evin içinde ama kim bilir nerede...

Kablolu eski ev telefonlarına döndü iyice, prizden ayrılamıyorum Aksi gibi kredi kartımı kaybettim. En son dün akşam yemeği kapıda ödemiştim ondan beri çıkmadım. Evin içinde ama kim bilir nerede...
İnternet explorer de geldi

Bende fındıklarda cüzdanı kaybettim bu arada
İçinde tonla kredi kartı, allahtan kimlik kaybolmadı... Kredi kartlarını çıkarması kolayda kimlik uğraştırıyor.

Of benım en takıntılı oldugum seylerden bırı, lazım olanı veya aklıma geleni bulamamak.
Bazen aklıma bir elbisem takılıyor yatarken.
Hıc goemedıgımı hatırlıyorum dolapta.
Ve yataktan kalkıp elbiseyi bulana kadar arıyorum.
Bulamazsam inan uyuyamıyorum.
De ki bulunca napıyosun? Dolaba koyup hayatıma devam ediyorum giymiyorum
Kredi kartımın evde kaybolduğunu bılsem halıları falan kaldırır bulurum

Öncülüğünü bile yapmış olabilir yarın benim tatliş kocişkom diye hastag açılırsa şaşırmam
Tatlış kocişko ne ya. Vizyonsuz muyum ben. Kocamın adını ağzına alma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…