- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.101
Geldı kahve ictık karsılıklıagahahaggaTV den çıkıp gelmedi mi agjlgfslşgk
Bak bunu izledim işteSon olarak efsane bir film daha önereyim gizli listemden sonra gideyim...
Bu filmleri not alın bir daha önermem bak Babası oğluna bu kıyağı yapmaz öyle söyleyeyim
Filmin adı İlk Korku, en sevdiklerim arasındadır...
Bakiyorum lexacım sagolasin senden öneri almam gerekcek dizilerimi izlemissin tarzmiz benziyorSon olarak efsane bir film daha önereyim gizli listemden sonra gideyim...
Bu filmleri not alın bir daha önermem bak Babası oğluna bu kıyağı yapmaz öyle söyleyeyim
Yangın sen onun da derdini dinlemişsindirGeldı kahve ictık karsılıklıagahahagga
Izledım, edward norton hayranıyımSon olarak efsane bir film daha önereyim gizli listemden sonra gideyim...
Recep ivedikSize on numara bi film önereyim mi
Calciferr cıcegım az once sen yokken ben otuz dk ortadan kayboldum bil bakalım nerdeydımayahahagaya Bı geldım hıc biriniz yoktunuzYangın sen onun da derdini dinlemişsindir
Halkada hic korkmadım ya benGeldı kahve ictık karsılıklıagahahagga
Komik kızRecep ivedik
Tahmin ettim biliyor musunCalciferr cıcegım az once sen yokken ben otuz dk ortadan kayboldum bil bakalım nerdeydımayahahagaya Bı geldım hıc biriniz yoktunuz
Yemin ederim Calciferr tel caldi ulan dedim acmayımagshshshahaTahmin ettim biliyor musun
Listemde o ızlıycem bebem izleyince soylerım sana anabellayıHalkada hic korkmadım ya beniskelet anahtar daha korkutmustur etkilemistir beni bide annabella yi izle kuzum
Öner ya bekliyorum benNeyse önermiyorum vazgeçtim
Ben evlendiğimden beri korku filmi izleyemiyorum. Öncesinde gece 2 tane izlerdim hafta sonları. Annabella bebeği korku seansı filminde var. Onu sevdiysen bu filmi de seversinHalkada hic korkmadım ya beniskelet anahtar daha korkutmustur etkilemistir beni bide annabella yi izle kuzum
Söyle merak ettimNeyse önermiyorum vazgeçtim
Yemin ederim caldi tel ulan dedim acmayımagshshshaha
Ama dedım ya bısey olduysa dur acayım ısım var derim, derken kendimi dert dinlerken buldhmahsgagagaga
Sen affetsen ben affetmem.............
Söyle söyle söyle söyleNeyse önermiyorum vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?