Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Filmin uzunluğu konusunda katılıyorum ama senaryosu hosuma gıttı benım.
Sınıfsal farklılıkları, açgözlülüğü vs. Böyle bir çok katlı hapishane şeklinde işleme fikri cidden güzel ancak işte ilk 10 dk bu mesajı veriyordu geriye pek bişey kalmıyor. Aynı meseleyi anlatan snowpiercer filmini seyret misal o bence çok daha iyiydi platformdan ki o filmi sorsan çoğu insan ehhh işte diye burun kıvırır... Ama platforma gelince çok fazla reklamı yapıldığı için insanlar sanki ilk defa bu tarz ve bu konu üzerinden film yapılmışta amerikayı yeniden keşfediyormuşuz edasıyla ne teoriler ne mesajlar yazdılar film hakkında bence o denli değildi

Tam çözdüm peh bu da kolay çıktı derken güzel ters köşe yapmıştı. presentation olayı çabuk çözmüştüm mesela. Kaçınılmaz son son zamanlarda film ve dizilerde moda oldu
Kesinlikle ters kose doluydu, presentatıonu ben sevmedim sen sevdin mı

Sherlock delfino bilir şimdi o gelsin söyler
İkinci dediğin konuyu dün okurken telefonum çöktü Ama son sayfasındaydım, ben okuduktan sonra 1 sayfa daha yazılmış daha okumadım. Boşanma falan yok, aynen devam. Boşanmasın diye ağlıyormuş evde. Ötekini özelden atabilirsen bakarım, o konuyu okuduğumu sanmıyorum

Haklısın cok fazla reklamı yapıldı ben mesela gelir gelmez ızledım. Herkes o hevesle izledi bence. Ve uzundu buna katılıyorum.
Hıc yoktan iyidir arada yapsınlar boyle filmler, yeni filme hasret kaldım ben ya

Kesinlikle ters kose doluydu, presentatıonu ben sevmedim sen sevdin mı
Ya paradoks güzel anlatmış ama oturtamamış sanki. Bir olmamışlık vardı filmde. Bu kadar çabuk çözülmesi hoşuma gitmedi.

Haklısın cok fazla reklamı yapıldı ben mesela gelir gelmez ızledım. Herkes o hevesle izledi bence. Ve uzundu buna katılıyorum.
Hıc yoktan iyidir arada yapsınlar boyle filmler, yeni filme hasret kaldım ben ya
Zaten reklam yapılınca dediğin gibi herkes izledi ama çabuk kayboldu

Bır gece korku filmi izleyesim geldi baktım Google hıgh tensıon tavsiye edılmıs heryerde.
Hıc konusuna yorumlara bakmadan actım ızledım, izlediğim en guzel korku gerilim filmiydi mesela.
Konusunu bilmeden yorum okumadan izleyip zevk aldıgım tek filmdi.

Sana önerdiğim filmleri izle güzel filmlerdir. comunıty gibi olmasın veya Weeds gibi
Ben kaçar arkadaşlar herkese iyi uykular tekrardan öpüyorum gözlerinizden
Comunıtye baktım ama ya hakkımı yeme
Sana da iyi uykular oyleyse

Korku seansı ve ruhlar bölgesini izledin mi ?
James Wang filmleri kaliteli oluyor. Böö yaparak değil de gererek korkutuyor

Korku seansı ve ruhlar bölgesini izledin mi ?
James Wang filmleri kaliteli oluyor. Böö yaparak değil de gererek korkutuyor
Yok Calciferrcım izlemedim, daha erken bir saatte hatırlat bana ızleyım
Simdı yatagimdayım ve karsımda duvardan duvara ayna var asla izleyemem agshshshshshshs
Sizde de var mı bilmiyorum, gece aynalardan korkuyorum ben

Sarmadı mı
Sarmadı deme çünkü izlenipte sarmama ihtimali yok o dizinin
Sarmadı diyomusum ve sen beni zevksiz ilan ediyormussun sarmadı demeyim o ara mindhunter e baslamıstim oyuzden onunla devam ettim.
Simdı devam edebilirim aslında, izlediğim dizi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…