- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.061
Sınıfsal farklılıkları, açgözlülüğü vs. Böyle bir çok katlı hapishane şeklinde işleme fikri cidden güzel ancak işte ilk 10 dk bu mesajı veriyordu geriye pek bişey kalmıyor. Aynı meseleyi anlatan snowpiercer filmini seyret misal o bence çok daha iyiydi platformdan ki o filmi sorsan çoğu insan ehhh işte diye burun kıvırır... Ama platforma gelince çok fazla reklamı yapıldığı için insanlar sanki ilk defa bu tarz ve bu konu üzerinden film yapılmışta amerikayı yeniden keşfediyormuşuz edasıyla ne teoriler ne mesajlar yazdılar film hakkında bence o denli değildiFilmin uzunluğu konusunda katılıyorum ama senaryosu hosuma gıttı benım.
Dark izledim. Şimdi de modern Family izliyorum. Sıcak güzel bir diziEn son dizi olarak bron Broenı ızledım
Kesinlikle ters kose doluydu, presentatıonu ben sevmedim sen sevdin mıTam çözdüm peh bu da kolay çıktı derken güzel ters köşe yapmıştı. presentation olayı çabuk çözmüştüm mesela. Kaçınılmaz son son zamanlarda film ve dizilerde moda oldu
Kizlar bunlar eski konular. Simdi konu sahiplerini yazmayayim banlanirim ama ikinci soyledigim konu yanginin son banina sebep olan konu. Oburu de herkesin evlenme demesine ragmen illa ev-le-ne-cem diye tutturan ve sonra kendini odaya kitleyen arkadasin konusu
İkinci dediğin konuyu dün okurken telefonum çöktüSherlock delfino bilir şimdi o gelsin söyler
Haklısın cok fazla reklamı yapıldı ben mesela gelir gelmez ızledım. Herkes o hevesle izledi bence. Ve uzundu buna katılıyorum.Sınıfsal farklılıkları, açgözlülüğü vs. Böyle bir çok katlı hapishane şeklinde işleme fikri cidden güzel ancak işte ilk 10 dk bu mesajı veriyordu geriye pek bişey kalmıyor. Aynı meseleyi anlatan snowpiercer filmini seyret misal o bence çok daha iyiydi platformdan ki o filmi sorsan çoğu insan ehhh işte diye burun kıvırır... Ama platforma gelince çok fazla reklamı yapıldığı için insanlar sanki ilk defa bu tarz ve bu konu üzerinden film yapılmışta amerikayı yeniden keşfediyormuşuz edasıyla ne teoriler ne mesajlar yazdılar film hakkında bence o denli değildi
Modern Family çok güzeel, ben de yeni bitirdim.Dark izledim. Şimdi de modern Family izliyorum. Sıcak güzel bir dizi
Predestınatıon mı dediğiniz filmKesinlikle ters kose doluydu, presentatıonu ben sevmedim sen sevdin mı
Ya paradoks güzel anlatmış ama oturtamamış sanki. Bir olmamışlık vardı filmde. Bu kadar çabuk çözülmesi hoşuma gitmedi.Kesinlikle ters kose doluydu, presentatıonu ben sevmedim sen sevdin mı
Evet, Ethan hawke oynuyorPredestınatıon mı dediğiniz film
"film" yazasım geldi zatenHahahaha film otomatıkman gozumde cope donustu suanagagagaga
Zaten reklam yapılınca dediğin gibi herkes izledi ama çabuk kaybolduHaklısın cok fazla reklamı yapıldı ben mesela gelir gelmez ızledım. Herkes o hevesle izledi bence. Ve uzundu buna katılıyorum.
Hıc yoktan iyidir arada yapsınlar boyle filmler, yeni filme hasret kaldım ben ya
Filim dıyelım ona biz film degılafagshshshs"film" yazasım geldi zaten
Sana önerdiğim filmleri izle güzel filmlerdir.Filim dıyelım ona biz film degılafagshshshs
Comunıtye baktım ama ya hakkımı yemeSana önerdiğim filmleri izle güzel filmlerdir.comunıty gibi olmasın veya Weeds gibi
Ben kaçar arkadaşlar herkese iyi uykular tekrardan öpüyorum gözlerinizden
Korku seansı ve ruhlar bölgesini izledin mi ?Bır gece korku filmi izleyesim geldi baktım Google hıgh tensıon tavsiye edılmıs heryerde.
Hıc konusuna yorumlara bakmadan actım ızledım, izlediğim en guzel korku gerilim filmiydi mesela.
Konusunu bilmeden yorum okumadan izleyip zevk aldıgım tek filmdi.
Sarmadı mıComunıtye baktım ama ya hakkımı yeme
Sana da iyi uykular oyleyse ♥
Yok Calciferrcım izlemedim, daha erken bir saatte hatırlat bana ızleyımKorku seansı ve ruhlar bölgesini izledin mi ?
James Wang filmleri kaliteli oluyor. Böö yaparak değil de gererek korkutuyor
Ya onu ben de izleyemedim. SarmadıSarmadı mı
Sarmadı deme çünkü izlenipte sarmama ihtimali yok o dizinin
Sarmadı diyomusum ve sen beni zevksiz ilan ediyormussunSarmadı mı
Sarmadı deme çünkü izlenipte sarmama ihtimali yok o dizinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?