- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.121
Hepsi bitti onların izledim tabikiBen evlendiğimden beri korku filmi izleyemiyorum. Öncesinde gece 2 tane izlerdim hafta sonları. Annabella bebeği korku seansı filminde var. Onu sevdiysen bu filmi de seversin
Zincirsiz. Baş rolünde leonardo di capri oynuyor hayatimda izlediğim en iyi 3 film arasına girerÖner ya bekliyorum ben
Başroldeki adam çok karizma benceHepsi bitti onların izledim tabiki
Bak bunu da ızlemedım, bunu da yazdımZincirsiz. Baş rolünde leonardo di capri oynuyor hayatimda izlediğim en iyi 3 film arasına girer
İzlemeni öneririm çok efsane bir filmBak bunu da ızlemedım, bunu da yazdım
SenindeAllah yardımcımız olsun
Leo varmıs efsane olmasın da napsın mecbur efsane olacakİzlemeni öneririm çok efsane bir film
Zindan adası, inceptıon, kanlı elmas favori Leonardo filimlerimZincirsiz. Baş rolünde leonardo di capri oynuyor hayatimda izlediğim en iyi 3 film arasına girer
Adam film çekmek icin gelmiş dünyaya.Zindan adası, inceptıon, kanlı elmas favori Leonardo filimlerim
Zindan adası ve kanlı elmas... Yes beybi.Zindan adası, inceptıon, kanlı elmas favori Leonardo filimlerim
Bismillahirrahmanirrahim noldu yawAllah yardımcımız olsun
Tekiz diye acıdı zaar.Bismillahirrahmanirrahim noldu yaw
Aminn canım.Gelecekteki sevgili ,manit ,eş her neyse seslenebılır mıyım?Seninde
Muhteşem gasby, sıkıysa yakalaAdam film çekmek icin gelmiş dünyaya.
İçimden geldi kız :):)Bismillahirrahmanirrahim noldu yaw
Dediğim filmi de izleMuhteşem gasby, sıkıysa yakalabir insanın hiç mi kötü filmi olmaz ya
Sıkıysa yakalaMuhteşem gasby, sıkıysa yakalabir insanın hiç mi kötü filmi olmaz ya
Aminn canım.Gelecekteki sevgili ,manit ,eş her neyse seslenebılır mıyım?
Nerdeysennn çabuk geeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?